Γιατί δεν είπαν τίποτα Σακελλαροπούλου-Αγγελοπούλου μετά τη συνάντησή τους;

Ενώ είχαν συνάντηση και μια χαρά φωτογραφήθηκαν, δεν έκαναν μετά καμιά δήλωση στην κάμερα! Μυστήριο!

Γιατί βρε παιδιά; Ντραπήκατε που συναντηθήκατε; Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε μία κοινή δήλωση μετά τη συνάντηση; Δεν είχατε να πείτε κάτι για τις «προσπάθειες» της επιτροπής «Ελλάδα 2021»; Ολόκληρο μετάλλιο παρουσίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην ΠτΔ.

Η συνάντηση όπως την είδε το προεδρικό

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και ενημερώθηκε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται να γίνουν για το επετειακό έτος 2021.

Η κυρία Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πληθώρα προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί στην Επιτροπή από πόλεις, περιοχές και θεσμούς της χώρας, καθώς και από φορείς εκτός Ελλάδας. Παρουσίασε τις μεγάλες συμβολικές επετειακές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στη χώρα τον Μάρτιο του 2021, πολλές από τις οποίες με διεθνή χαρακτήρα. Επίσης υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντισμού στους εορτασμούς της επετείου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για την ενημέρωση και υποσχέθηκε τη στήριξή της στις εργασίες της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Εξέφρασε επίσης την ελπίδα όλων των Ελλήνων, οι εκδηλώσεις και δράσεις για το επετειακό έτος 2021 να στεφθούν με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής Γεώργιος Μυλωνάκης και ο Εκτελεστικός Γενικός Συντονιστής της Επιτροπής Μάρτων Σίμιτσεκ.

Η συνάντηση όπως την είδε το twitter της κ.Αγγελοπούλου

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s