ΕΚΤΑΚΤΟ Τραυματίστηκε ο Μιχάλης Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ από τα ΜΑΤ του Μητσοτάκη! Πολάκη θα λέτε και θα κλαίτε [ΦΩΤΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνθρωπος που καθημερινά έβριζε τον Πολάκη γιατί έκανε 19.500 προσλήψεις στην Υγεία και όχι 1 εκατομμύριΟ και γιατί καπνίζει τσιγάρο, τώρα είδε το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που μπορεί αν δέρνει τους Γιατρούς, αλλά έχει απαγορεύσει το κάπνισμα



Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης 30 Ιουνίου, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στη διάρκεια διαμαρτυρίας εργαζομένων Ομοσπονδιών και Εργατικών Συνδικάτων, για την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπου και τραυματίστηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας και της καθαριότητας,  πραγματοποιούν κινητοποίηση με την υποστήριξη της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Αναλυτικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία έχει προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, τετράωρη στάση εργασίας, με αίτημα την ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής: «Ζητάμε την ένταξή μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στις εισφορές και στην αναγνώριση του ασφαλιστικού βίου. Η Επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εργασίας έχει ως αντικείμενο την συνέχιση χορήγησης Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, για το οποίο ζητάμε διπλασιασμό και επέκταση στις άλλες ειδικότητες». Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει, επίσης, ότι «δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι του ιδίου φορέα, ιδίων επαγγελμάτων, με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο. Όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το Δημόσιο δεν είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και όσοι προέρχονται από ασφαλιστικό φορέα το ΙΚΑ είναι ενταγμένοι».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ