Σφοδρή επίθεση Πρετεντέρη σε Πρωθυπουργό και κ. Σακελλαροπούλου: Μην χάσουμε μόνο κανένα νησάκι!

ΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ!

Τι ζούμε Θεέ μου. Τον Γιάννη Πρετεντέρη να κάνει πιο σκληρή αντιπολίτευση και από την αξιωματική αντιπολίτευση! Το σημερινό του άρθρο πραγματικά θα το είχαμε λογοκρίνει ακόμα και εμείς, που δεν λογοκρίνουμε ακόμα και τον πιο σκληρό αντιπολιτευτικό λόγο.

Αναφερόμενος στην ρουκέτα περί «νέου πατριωτισμού» που έχει εξαπολύσει δύο φορές η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, σε δύο κορυφαιές μάλιστα στιγμές, την στιγμή της παραλαβής αλλά και στο μήνυμα της στην 25η Μαρτίου, ο Γιάννης Πρετεντέρης πραγματικά απασφαλίζει. Και η μπάλα παίρνει φυσικά και τον κύριο Νίκο Αλιβιζάτο ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την ρουκέτα της προέδρου, περί νέου πατριωτισμού.

Νέος πατριωτισμός, νέα Μουδανιά, νέος Πανιώνιος, καλές οι «ανακαινίσεις», μην χάσουμε ομως κανένα νησάκι, παρατηρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης σήμερα στην στήλη του. Και φυσικά ο τελικός αποδέκτης αυτής της επίθεσης, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

2 σκέψεις σχετικά με το “Σφοδρή επίθεση Πρετεντέρη σε Πρωθυπουργό και κ. Σακελλαροπούλου: Μην χάσουμε μόνο κανένα νησάκι!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s