Κολαση για άλλη μια φορά η Αθήνα. Ποια μέτρα για τον Κορωνοϊο και τον συνωστισμό; Τα ΜΑΤ τα ξέχασαν όλα και βάραγαν στο ψαχνό. #antireport

1385E239-A85B-4756-B352-3080624182CF

 
Να δεις που τα χημικά των ΜΑΤ διώχνουν τον Κορωνοϊο αλλιώς δεν εξηγείται η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στα πέριξ της αμερικανικής πρεσβείας αλλά και πιο κάτω προς στο Σύνταγμα με εκατοντάδες πολίτες που επειδή ήταν κλειστοί οι δρομοι, τους άφηναν αναγκαστικά τα λεωφορεία πλησίον του Σταθμού του ΜΕΤΡΟ στον Ευαγγελισμό ο οποίος όμως ήταν κλειστός με αποτέλεσμα πολλοί να εγκλωβιστούν στα επεισόδια και τις ρίψεις των χημικών ενώ δεν συμμετείχαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Η προχειρότητα της αστυνομίας συνοδεύτηκε με υπέρμετρη ρίψη χημικών δημιουργώντας ένα αποπνικτικό κλίμα στην Βασιλισσης Σοφίας, από το Hilton ως την Αλεξάνδρας και όχι μόνο την στιγμή που υποτίθεται ότι υπάρχουν σε όλη τη χώρα προληπτικά μέτρα προστασίας για την πανδημία του Κορωνοϊού.

Γέμισαν οι δρομοι με ανθρώπους που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, ενώ ένα κοκτέιλ χημικών απλώθηκε στην πόλη.

2 σκέψεις σχετικά με το “Κολαση για άλλη μια φορά η Αθήνα. Ποια μέτρα για τον Κορωνοϊο και τον συνωστισμό; Τα ΜΑΤ τα ξέχασαν όλα και βάραγαν στο ψαχνό. #antireport”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s