Ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα που απειλούσαν την αδερφή της δολοφονημένης Λίνας Κοεμτζή! Ο ένας παριστάνει τον Μακεδονομάχο!

Ενώ η υπόθεση της δολοφονίας της Λίνας Κοεμτζή που κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως αυτοκτονία παραμένει ανεξιχνίαστη, ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα που έστειλαν απειλητικά μηνύματα στην αδερφή της Λίνας, όταν αυτή υποστήριζε ότι πρόκειται για δολοφονία.

Επειδή εδώ δεν τρώμε κουτόχορτο,

οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν απλώς ως μπούληδές του διαδικτύου, αλλά πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά οι τυχόν σχέση τους με την δολοφονία της Λίνας Κοεμτζή. Πως είναι δυνατόν να απειλούν την αδερφή της για να σιωπήσει, και να μην σχετίζονται πραγματικά με την δολοφονία; Ειδικά ο ένας, που είχε το θράσος να παριστάνει και τον Μακεδονομάχο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ταυτοποίησε τα άτομα που έστελναν απειλητικά και χυδαία μηνύματα στη μικρότερη αδελφή της Λίνας και οι ίδιοι κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να καταθέσουν. Πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών ο οποίος είχε στείλει απειλητικά μηνύματα στον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί, υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Η δεύτερη, είναι μια νεαρή γυναίκα. Οι δυο τους υποστήριξαν ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι δεν σχετίζονται με την υπόθεση.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα που απειλούσαν την αδερφή της δολοφονημένης Λίνας Κοεμτζή! Ο ένας παριστάνει τον Μακεδονομάχο!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s