Γεραπετρίτης κατά Τραμπ σε απαράδεκτη επίθεση

Για «δημοκρατική παρακμή» στις ΗΠΑ έκανε λόγο ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, εξαπολύοντας αδικαιολόγητη επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται για εκφυλισμό του κράτους δικαίου, αλλά και ότι μας πηγαίνει δεκαετίες πίσω η συμπεριφορά των κρατούντων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε μια περίοδο κρίσιμη για τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, ο κ.Γεραπετρίτης υιοθετώντας ακραία ρητορική, που όμοιά της μόνο στην άκρα αριστερά βρίσκουμε, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει παγκόσμια αντίδραση για τη διασφάλιση της κοινωνικής ανοχής και προστασίας όλων των πολιτών.

Μάλιστα, προχώρησε ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι στην Ευρώπη δεν θα μπορούσαμε να έχουμε παρόμοιες καταστάσεις επειδή υπάρχουν «πολύ ισχυροί δημοκρατικοί θεσμοί και κράτος δικαίου» και ότι ως Ήπειρος έχουμε «τα νομικά και πολιτισμικά εργαλεία για να το διαχειριστούμε».

Το 2008 δεν κάηκε η Αθήνα δηλαδή; Το κόμμα του δεν είχε καταγγείλει την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου; Στο Παρίσι δεν είχαμε αντίστοιχα γεγονότα;

Λίγο περισσότερη προσοχή δεν θα έβλαπτε, ειδικά όταν μιλάμε για θέματα διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Γεραπετρίτης κατά Τραμπ σε απαράδεκτη επίθεση”

  1. Aλυχτάνε τα απανταχού σκυλιά της παγκοσμιοποίησης να πέσει ο τραμπ με κάθε τρόπο ….θα μεταφερθεί και προς τα δω η λύσσα τους είναι αναμενομένο ΑΝ κρατήσει το καλοκαίρι ο αμερικάνος πρόεδρος ….κανονίζει ο ΄δημοκρατικός΄ τζέφρι πάιατ και όλη η ελιτ ιλλουμινάτι μπιλντεμπεργκ σορος και λοιπά καριόλια της μασονοπαρέας της νέας τάξης πραγμάτων.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s