Ο Τζήμερος ξαναχτυπά – «Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα»

Μια ακόμη πρόκληση από τον πρόεδρο του κόμματος «δημιουργία, ξανά!», Θάνο Τζήμερο – «Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα» – Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει εγκαίρως το ποιόν του κυρίου Τζήμερου που ήθελε να παραστήσει και τον πατριώτη!

Δείτε ΕΔΩ κάποια από τα… πεπραγμένα του Θάνου Τζήμερου

Στη διαδικτυακή εκπομπή Right2theBone, που παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Δούμας και Ραφαήλ Καλυβιώτης του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, ο κ. Τζήμερος δήλωσε ότι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν «επιμειξίες και με μογγολικό αίμα»!

Ποια η πηγή του; Εντελώς αξιόπιστη… Η φίλη του η Άννα, η οποία πήγε στον οδοντίατρο και αυτός της το αποκάλυψε την ώρα που την εξέταζε! Αυτό απάντησε τουλάχιστον σε ερώτηση του του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λιάκου, ο οποίος του ζήτησε να αναφέρει την πηγή του για τους αισχρούς αυτούς ισχυρισμούς.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Τζήμερος ξαναχτυπά – «Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα»”

 1. Επιστημονικά αποδεδειγμένο, Το DNA των σύγχρονων Ελλήνων δείχνει άμεση συνέχεια με αυτό των αρχαίων Ελλήνων/
  Αποσπάσματα τεκμηριωμένης έρευνας ……

  Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας – Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο οποίος έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη έρευνα.
  Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που παρουσιάζει είναι ότι οι Έλληνες όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν γενετικά από άλλους λαούς, αλλά αντίθετα μετέδωσαν το DNA τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μάλιστα, το ελληνικό γενετικό υλικό «μοιάζει» πολύ με αυτό των Ιταλών (σ.σ. una fazza una razza), λιγότερο με των Γάλλων και με ένα ποσοστό των Ισπανών, όχι όμως και με των Τούρκων (σ.σ. προφανώς των αυθεντικών που ζουν στα βάθη της Ανατολίας με καταγωγή από την κινεζική επικράτεια και όχι αυτούς που ζουν στα παράλια και τον Πόντο και είναι ελληνογενείς), όπως θα περίμενε κανείς λόγω της τουρκικής κατοχής.
  Οπως περιγράφει, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι μετά από δεκάδες έρευνες δεν ανακαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Εξηγεί ότι, παρά την τουρκική κατοχή στην Ελλάδα, δεν αποδεικνύεται, όπως αναμενόταν, κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Το ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο, ενώ το ίδιο δεν ισχύει, για παράδειγμα, για τους σημερινούς Ισπανούς, οι οποίοι σε σημαντικό ποσοστό έχουν αραβική γενετική προέλευση.
  Εκτός από τους Τούρκους, και οι Βούλγαροι, Σλάβοι της ΠΓΔΜ και Αλβανοί διαφέρουν στη γενετική τους σύσταση από τους Έλληνες.

  Όσον αφορά ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ είναι γνησιότατοι ΕΛΛΗΝΕΣ……..

  KAI ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……ΟΠΟΙΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΥΧΟΝ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ, ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…..ΠΛΗΝ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ …ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…..»ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ…..»… ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ… ΩΔΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ…… ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ……

  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – Συγγραφέας
  http://www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

  Μου αρέσει!

 2. Και σημειώστε, «όσοι¨ τυχόν επιλέξετε να πάτε προς μητέρα Τουρκία μεριά…., ότι το μόνο οδυνηρό που θα πάθετε ….θα είναι το σουννέττι (περιτομή.), αλλά την ώρα που θα ουρλιάζετε από πόνο….. , θα σας μπουκώσουν ένα τούρκικο λουκούμι……και θα παρηγορηθείτε……

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s