Τρολ του Μητσοτάκη ξερνούν ρατσισμό στα κοινωνικά δίκτυα!

Λογαριασμοί που εμφανίστηκαν από το πουθενά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μόλις ο Μητσοτάκης κατάκτησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και ως μοναδικό σκοπό είχαν να προωθήσουν τον Μητσοτάκη στην εξουσία, συκοφαντώντας και παριστάνοντας τους «πατριώτες», έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε απίστευτες αναρτήσεις ρατσιστικού

μίσους.
Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι λογαριασμοί προωθούν πολιτευτές και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν στην παράταξη από την πίσω πόρτα, με άγνωστες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση, ο μηχανισμός αυτός προπαγάνδας αποδεικνύεται ότι μολύνει την παράταξη, δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του Κωσταντίνου Καραμανλή, υπηρετεί όμως όπως φαίνεται το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να δούμε αν θα παρέμβει η δικαιοσύνη, καθώς οι αναρτήσεις αυτές είναι ο ορισμός ενεργοποίησης του αντιρατσιστικού νόμου.

Έτσι, για την ιστορία, όσον αφορά τους μαύρους, να υπενθυμίσουμε ότι είναι η μόνη φυλή που η ιστορία της ταυτίζεται με την ιστορία των ελλήνων.

Συνυφασμένοι με την μητέρα Γη, όπως οι έλληνες, υπέστησαν τους ίδιους διωγμούς με τους έλληνες, υπέστησαν γενοκτονίες, όπως οι έλληνες, οι περισσότερες από αυτές από τους ίδιους δράστες. Όταν οι βάρβαροι οθωμανοί κατέσφαζαν ελληνικά νησιά και ολόκληρες περιοχές καταστρέφοντας χωριά και πόλεις, και παίρνοντας όσους επιζούσαν ως δούλους, την ίδια στιγμή έκαναν το ίδιο στα χωριά της Αφρικής. Με τις ίδιες αλυσίδες δεθήκαμε, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τρολ του Μητσοτάκη ξερνούν ρατσισμό στα κοινωνικά δίκτυα!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s