Η Γαλλία ανοίγει την αγκαλιά της στο twitter

«Η Twitter Inc. θα ήταν ευπρόσδεκτη εάν μετέφερε την έδρα της στη Γαλλία, εφόσον αντιμετωπίζει ένα δυσμενές λειτουργικό περιβάλλον στις ΗΠΑ», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Ψηφιακών Υποθέσεων Σεντρίκ, σε συνέντευξή του στο Radio J.

«Εάν το Twitter θεωρούσε σε κάποιο σημείο ότι οι αμερικανικές συνθήκες δεν θα επέτρεπαν πλέον στην εταιρεία να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις αξίες της και να συνεχίσει να επεκτείνεται και εάν υπάρξει υπερβολική αστάθεια για διάφορους λόγους, η εταιρεία θα ήταν προφανώς ευπρόσδεκτη στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία», τόνισε ο Γάλλος υπουργός.

Ο υπουργός Ψηφιακών Υποθέσεων της Γαλλίας σημείωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με το Twitter, αν και είπε ότι η Γαλλία θα ήταν «εξαιρετικά χαρούμενη» να καλωσορίσει την εταιρεία.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε διάταγμα περιορισμού της νομικής προστασίας που απολαμβάνουν οι πλατφόρμες των social media, όπως είναι το Facebook και το Twitter, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις ρυθμιστικές αρχές να κινούνται νομικά κατά των εταιρειών αυτών για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν το περιεχόμενο στις πλατφόρμες τους.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Γαλλία ανοίγει την αγκαλιά της στο twitter”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s