ΤΩΡΑ: Εισβολή στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ετοιμάζουν οι τούρκοι

Το Ολυμπία είχε ενημερώσει εδώ και μία βδομάδα, ότι η Τουρκία τον Ιούλιο θα έκανε κυκλωτική κίνηση και νοτίως του Αιγαίου, φτάνοντας μέχρι την Κρήτη. Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα, από τον Σκάι μάλιστα, που αποκαλύπτει δημοσίευμα  εφημερίδας της κυβέρνησης της Τουρκίας, Που κάνει λόγο ευθέως για γεωτρήσεις και έρευνες στα έξι μίλια! Κοινώς μιλά για εισβολή στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Καλούμε την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ότι δεσμεύσεις κι αν έχουν λόγω έμμεσης στήριξης που έλαβαν από τα τούρκικα συμφέροντα. Να τινάξουν από πάνω τους την δουλεία επιχειρηματιών που σχετίζονται ευθέως με το τουρκικό κράτος και παρακράτος, και πιθανό να τους εκβιάζουν. Η ιστορία περιμένει από τους κυβερνώντες να φερθούν ως έλληνες, και όχι ως υπάλληλοι οποιουδήποτε βαρόνου, διεφθαρμένου και προδότη.

Αρκεί να κάνουν κάλεσμα στον ελληνικό λαό και ο ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί και θα συντρίψει ο ίδιος τους διεφθαρμένους βαρώνους που με τουρκικό μαύρο χρήμα επιχείρησαν να εκβιάσουν την ελληνική πολιτεία.

2 σκέψεις σχετικά με το “ΤΩΡΑ: Εισβολή στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ετοιμάζουν οι τούρκοι”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s