Αυστηρό μήνυμα Μητσοτακη στα τρωκτικά της κυβέρνησης μετά από παρέμβαση του Olympia. Κάτω τα χέρια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια των 32 δις ευρώ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού σε δημοσιευμα του olympia που προειδοποιούσε τον πρωθυπουργό για διαφορα τρωκτικά μέσα στην κυβέρνηση που σχεδιαζουν από τωρα πως θα ροκανίσουν τα 32 δις ευρώ της ΕΕ.
87CFCC7C-062B-463A-ACF6-27BF8A564C58

Όπως αποκαλύπτει η Real News της Κυριακής ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει στους επιτελείς του πως θα υπάρχει συνεχής και συστηματικός έλεγχος για το που θα διατεθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια του κουμπαρά των 32 δις.

96A88205-F2F7-4DB3-98D4-53C95F766BD5

Το Olympia είχε φέρει στο φως το θέμα καλώντας τον πρωθυπουργό να παρέμβει πριν να είναι αργά. (Δείτε ΕΔΩ).

Βέβαια μια δήλωση σε μια εφημερίδα δεν αρκεί καθώς οι ορέξεις όλων αυτών που έχουν συνηθίσει δεκαετίες τωρα να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα είναι τεράστιες, είναι όμως ένα σημαντικό βήμα και και μια σημαντική αρχή στην μάχη που τωρα αρχίζει.

Αξίζει πάντως ένα τεράστιο μπράβο στο olympia που έφερε στο φως της επικαιρότητας το θέμα με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης.

3 σκέψεις σχετικά με το “Αυστηρό μήνυμα Μητσοτακη στα τρωκτικά της κυβέρνησης μετά από παρέμβαση του Olympia. Κάτω τα χέρια από τα ευρωπαϊκά κονδύλια των 32 δις ευρώ.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s