Αισχρό τουρκικό ΥΠΕΞ: «Το ελληνικό κράτος πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τη ‘βαρβαρότητα’ του»

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ για μια ακόμη φορά κατάπτυστη με αισχρές αναφορές κατά της Ελλάδας: «…αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι το λίκνο του λεγόμενου πολιτισμού πρέπει να σέβονται εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία»

Αναλυτικά η δήλωση του Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Χάμι Ακσόι:

Αντί της πολιτικής διαλόγου απέναντι στην Τουρκία, προτιμά την ένταση, τα γεγονότα της παραπλάνησης του κοινού χειραγωγώντας τις εσωτερικές πολιτικές με το «ο εχθρός του εχθρού μου είναι ο φίλος μου», προσκαλούμε την ηγεσία στην την Ελλάδα να δρα λογικά και με συγκατάβαση.

Περιλαμβάνεται στις αναφορές διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου η Ελλάδα έχει παραβιάσει σαφώς τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες των αιτούντων άσυλο και ιδιαίτερα το δικαίωμά τους στη ζωή. Στα σύνορα, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου κάνει κάθε είδους αθώους ανθρώπους στην Τουρκία «βάρβαρους», κάτι που είναι επίσης ντροπιαστικό.

Το ελληνικό κράτος πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τη «βαρβαρότητα» του. Για αυτό, πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην τους βασανίζει και να μην τους κακομεταχειρίζεται και τους σπρώχνει πίσω.

Επίσης, αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι το λίκνο του λεγόμενου πολιτισμού πρέπει να σέβονται εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία.

3 σκέψεις σχετικά με το “Αισχρό τουρκικό ΥΠΕΞ: «Το ελληνικό κράτος πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τη ‘βαρβαρότητα’ του»”

 1. ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ….ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ……

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΡΙΖΕΙ Ο ΑΜΑΞΗΛΑΤΗΣ……ΑΙΔΩΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ……..

  ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ….. ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΆΣ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ 500 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΗΡΘΑΝ…. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…..ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ….. ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΙΘΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΪΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝ……
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ…. ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ…….

  Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.
  Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστής
  Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά.
  Μαρία Ιορδανίδου, 1897-1989, Η συγγραφέας της «Λωξάντρας»
  Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.
  Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς
  «Επαναστατική Προκήρυξις»

  «Όλοι οι λαοί έχουν ιστορία και οι Τούρκοι ποινικό μητρώο. Στη φράση αυτή, που κυκλοφορεί ευρέως, θέλοντας να καταδείξει πόσο απέχει το τουρκικό κράτος από τον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο, συμπυκνώνεται η διαχρονική πορεία και συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι άλλων λαών και κρατών. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμα και σήμερα, δεν υπάρχουν σημεία και ενδείξεις ότι οι βάρβαροι νεοσουλτάνοι της Άγκυρας έχουν πρόθεση να συγχρονιστούν, να συμβαδίσουν και να συμπορευτούν με τα υπόλοιπα κράτη της υφηλίου. Επιμένουν να συντηρούν ένα καθεστώς που θεμελιώθηκε στους διωγμούς και στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, διάφορων φυλών και εθνών, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα των Τούρκων. Οι δε σύμμαχοί τους τούς χειροκροτούν και τους επευφημούν οι δόλιοι….»

  «There is no instance, in Europe, in Asia or in Africa, where the establishment of Turkish domination over another country has not resulted in a reduction of material prosperity and a decline in civilization. Wherever Turkey has emerged victorious it has brought catastrophe. It has never been able to develop in peacetime what it gained in war».
  Ζωρζ Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (George Clemenceau 1841-1929)

  «Επιτέλους τους ξεριζώσαμε…»
  Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, Τούρκος στρατηγός και πρωθυπουργός (Mustafa Kemal Ataturk 1880-1938), στις 13 Αυγούστου 1923

  «Από την πρώτη μαύρη μέρα που μπήκαν στην Ευρώπη, ήταν το μόνο δείγμα της ανθρωπότητας που έδειξε τη μεγαλύτερη έλλειψη ανθρωπισμού. Οπουδήποτε κι αν πήγαν, μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σ΄ όλη την έκταση της κυριαρχίας τους ο πολιτισμός εξαφανιζόταν».
  Γλάδστων, Πρωθυπουργός της Βρετανίας, 1876

  «Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, στην Ασία ή στην Αφρική, η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας να μην είχε σαν συνέπεια την υποβάθμιση του πολιτισμού. Η Τουρκία, όπου βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή».
  Κλεμανσώ, πρωθυπουργός της Γαλλίας (Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος)

  ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ….ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΜΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…….ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ……… ΟΙ ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…. , ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ…….ΦΕΥ!!!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ…….ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ…… ΑΓΡΟΙΚΩΝ…. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥΣ……
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ….. ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ…… ΑΦΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ…… ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…… ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΩΝ ΤΟΥ……

  Search Results
  Web results

  Μικρη «μαυρη βιβλος» εγκληματων της τουρκιας … – Olympiaolympia.gr › 2020/05/09 › μικρη-μα…
  May 9, 2020 – Olympia.gr … Πανέλληνες, διαφυλάξτε την μικρή αυτή αποκαλυπτική ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ. … που πρέπει οι διαπρεπείς μας Έλληνες ιστορικοί να καταγράψουν σε τόμους Μαύρης Βίβλου, για την ανά τους αιώνες βάρβαρη Τουρκία.

  Μικρη «μαυρη βιβλος» εγκληματων της τουρκιας … – Olympiaolympia.gr › 2020/05/11 › μικρη-μα…
  Translate this page
  May 11, 2020 – Olympia.gr … ΜΙΚΡΗ «ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ … Αυτοί είναι οι Τούρκοι και τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων και άλλων αδύναμων μικρών λαών και μειονοτήτων από ανά τους αιώνες…
  You’ve visited this page 2 times. Last visit: 5/27/20
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
  http://www.ledrastory.com cyprushellenica.blogspot.com

  ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ …ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ….. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΩ …. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ…… ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ …. ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ……
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ OLYMPIA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ……..

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s