Φρικιαστική ανάρτηση για τον ΗΡΩΑ Γεώργιο Καραϊσκάκη από την επιτροπή που υποτίθεται θα τον τιμήσει! Την απέσυραν άρον άρον.

Προσωπικές πλέον οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, που οφείλει να διατάξει έρευνα για τους ισχυρισμούς της επιτροπής.

Μία εξοργιστική, υβριστική και φρικιαστική ανάρτηση στην μνήμη του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της επιτροπής 2021. Της επιτροπής που υποτίθεται ότι θα τιμήσει τους ήρωες της εθνεγερσίας για τα 200 χρόνια! Η αναπτύσσει επιχειρεί να παρουσιάσει τον Γεώργιο Καραϊσκάκη ως μισογύνη που μισεί ακόμα και την ίδια του τη μάνα! Δείτε την με δική σας ευθύνη, είναι άκρως ακατάλληλη:


Πραγματικά, δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Πως είναι δυνατόν στην επίσημη ιστοσελίδα της επιτροπής για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, να αναρτάται κάτι τέτοιο. Και κάπου εδώ, όπως πολύ σωστά σημειώνει η εφημερίδα Καθημερινή, αρχίζουν τα ανεξήγητα.

Η επιτροπή έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ισχυρίζεται ότι η επίμαχη ανάρτηση δεν έγινε από μέλος της επιτροπής! Η επίμαχη ανάρτηση όμως αποτελεί απόσπασμα από πόνημα του κυρίου Αριστείδη Χατζή, ο οποίος αποτελεί μέλος της επιτροπής! Δηλαδή η επιτροπή μας λέει ότι απόσπασμα από έργο μέλους της επιτροπής, αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της επιτροπής, αλλά δεν το ανάρτησε κάποιος από την επιτροπή. Και συμπληρώνει ότι ακολουθεί εσωτερική έρευνα από την ίδια την επιτροπή.

Φυσικά και πρέπει να γίνει έρευνα θα τονίσουμε εμείς, αλλά αυτή πρέπει να γίνει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να βρει ποιοι επιτέλους ασελγούν πάνω στη μνήμη των ηρώων μας. Να σημειωθεί ότι παρόμοια ανάρτηση είχε γίνει και για τον εθνικό μας ηγέτη, Ιωάννη Καποδίστρια. Πολλές συμπτώσεις για να τα ρίχνουμε σε χάκερς. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει εξοργίσει ακόμα και την άξια ελληνίδα, κυρία Μαρία Ευθυμίου, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει ακόμα και στο σημείο να σκέφτεται να υποβάλει την παραίτηση της από την επιτροπή.

3 σκέψεις σχετικά με το “Φρικιαστική ανάρτηση για τον ΗΡΩΑ Γεώργιο Καραϊσκάκη από την επιτροπή που υποτίθεται θα τον τιμήσει! Την απέσυραν άρον άρον.”

  1. Μόνο άφωνοι μπορούμε να μείνουμε με ότι διαβάζουμε – Ίσως να πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα επιτροπή από ανθρώπους που εκτιμούν την ιστορία της Ελλαδας!!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s