Πέθανε ο αρχιπράκτορας των τούρκων στην Λιβύη – ήταν ο αρχιτέκτονας του ψευδομνημονίου Τουρκίας – Λιβύης!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η πιο σκοτεινή φιγούρα της ισλαμιστικής κυβέρνησης της Λιβύης που εκτελεί τις εντολές της Τουρκίας, πέθανε αιφνιδίως στην Τρίπολη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Αμπντούλ Καντέρ Αλ Τουχάμι, ήταν ο άνθρωπος που έφερε

σε επαφή τους ισλαμιστές της Λιβύης με τον Ερντογάν, καθιστώντας την ψευδοκυβέρνηση ως εκτελεστικό βραχίονα των τούρκων. Ήταν μάλιστα ο νοσηρός εγκέφαλος πίσω από την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης για τον καθορισμό θαλασσίων συνόρων.

Η είδηση του θανάτου του προξένησε κόκκινο συναγερμό στην Τουρκία με τον Ερντογάν να κάνει σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας, υπό την απειλή της Αιγύπτου, που εκφράστηκε μέσω του εθνικού στρατού της Λιβύης με ηγέτη τον Χαφτάρ, ο οποίος μάχεται τους τούρκους, ότι θα υπάρξουν μαζική βομβαρδισμοί από αέρος κατά τουρκικών στόχων στην χώρα. Οι βομβαρδισμοί θα γίνουν από αιγυπτιακή βάση στην οποία ήδη εδρεύουν Μιράζ που έστειλαν επίσημο στα ηνωμένα αραβικά Εμιράτα, όπως αποκάλυψε χθες στο Ολυμπία. Διαβάστε εκτενές ρεπορτάζ στην ζούγκλα.

2 σκέψεις σχετικά με το “Πέθανε ο αρχιπράκτορας των τούρκων στην Λιβύη – ήταν ο αρχιτέκτονας του ψευδομνημονίου Τουρκίας – Λιβύης!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s