Όσοι συνταξιούχοι γλιτώσουν από τον κορονοϊό, θα πάνε από Κυριάκο.

Κυριάκο γερά, πάρτους τα λεφτά.

Η πανδημία πραγματικά αποδεικνύει πόσο τυχερός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτός από το ότι έκρυψε την καταστροφή που είχε επιφέρει στην οικονομία το πρώτο εξάμηνο, πολύ πριν τον κορονοϊό, όπως αυτή αποτυπώθηκε τόσο στην έκθεση της τράπεζας της Ελλάδος – την οποία απαντάς απέκρυψαν – αλλά ακόμα και σε εκθέσεις διεθνών οίκων από τον Οκτώβρη του 2019, δίνει τώρα την ευκαιρία στον πρωθυπουργό να εφαρμόσει πλήρως το νεοφιλελεύθερο σχέδιο. Σήμερα λοιπόν με τις εξελίξεις που έρχονται δικαιώνεται και το Ντοκουμέντο που τα είχε γράψει εδώ και ενάμιση μήνα.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Όσοι συνταξιούχοι γλιτώσουν από τον κορονοϊό, θα πάνε από Κυριάκο.”

 1. «Η έπαρση όλων των κυβερνώντων, η έλλειψη υπευθυνότητας, σοβαρότητας και λογοδοσίας προκύπτει απο το εξής απλό: όλοι οι υπουργοί, υφυπουργοί κλπ. έχουν αγοράσει την καρέκλα έναντι αδράς αμοιβής και ο καθένας λειτουργεί στο πόστο του ως ένας μικρός «δικτάτορας» κάνοντας και λέγοντας ότι θέλει. Στην κυριολεξία.

  Δεν γνωρίζω τί γινότανε σε παλιότερες κυβερνήσεις του συγκεκριμένου κόμματος, αλλά αυτή η κυβέρνηση είναι η πρώτη κυβέρνηση που λειτουργεί με τους νόμους της ελεύθερης αγοράς.

  Είναι καπιταλιστική όπως μας τονίζουν καθημερινά: όλες οι θέσεις πωλούνται και αγοράζονται με βάση το νόμο προσφοράς και ζήτησης.

  Γιατί όμως να πληρώσει κάποιος για να γίνει υπουργός; μα για να πάρει μέρος στο μεγάλο πάρτι δούνε και λαβήν του πελατειακού κράτους που επανήλθε μετά βαίων και κλάδων.

  Για το πελατειακό κράτος των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών οι οποίοι κατά τα άλλα κόπτονται για την ελεύθερη αγορά και των υγιή ανταγωνισμό-των άλλων.

  Είναι πολλά τα λεφτά-κρατικά βεβαίως που μοιράζονται και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνανε τις ταρίφες κυρίως του Μωυσή-Τσώρτσιλ.

  Αλήθεια οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ, τόσο πολύ ενδιαφέρονται για τα δισέγγονα του πρωθυπουργού και των υπουργών και δείχνουν τόση αλληλεγγύη και πίστη στη διάλυση της δημοκρατίας και την εγκαθίδρυση μίας κυβέρνησης ντραγκέτας;

  Η κα Κεφαλογιάννη, Καραμανλής, Κακλαμάνης, Ρουσσόπουλος δεν εξαιρούνται αφού ψηφίζουν και στηρίζουν και με τα δυο χέρια αυτό το μόρφωμα που δεν μπορεί με τίποτα να χαρακτηριστεί κυβέρνηση.»

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s