Γιατί δεν καταθέσαμε συντεταγμένες κύριοι της κυβέρνησης; Για να μην εμποδίζουμε τον Ερντογάν όταν εισβάλει;

Μνημόνιο Τουρκίας ΛιβύηςΑυτή τη στιγμή η Τουρκία διεξάγει μία ναυτική άσκηση – πρόκληση ακόμα και νοτίως της Κρήτης. Πρόκειται για την αεροναυτική άσκηση Μαβί Βατάν, που εκτείνεται σε μία τεράστια θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κύπρου, ανατολικά της Ρόδου και νοτίως της Κρήτης. Ακριβώς δηλαδή στις περιοχές της εθνικής μας κυριαρχίας τις οποίες διεκδικεί ανοιχτά με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης.

Δηλαδή, η Τουρκία κάνει πρόβα εισβολής με αεροναυτική άσκηση, προκειμένου να καλύψει τις περιοχές που επιχειρεί να υπεξαιρέσει από την Ελλάδα. Στρατιωτική κάλυψη λοιπόν στην ενεργειακή εισβολή που επιδιώκει. Η Ελλάδα λοιπόν θα έπρεπε ήδη να έχει απαγορεύσει στις τουρκικές δυνάμεις να προσεγγίσουν την περιοχή.

Για να το κάνει όμως αυτό θα έπρεπε ήδη από τον περασμένο μήνα να έχει καταθέσει συντεταγμένες, προκειμένου να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία απέναντι στην Τουρκία. Δεν το έκανε, ύποπτα όπως αποδεικνύεται. Διότι αυτή η ολιγωρία της ελληνικής κυβέρνησης, επιτρέπει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία να δημιουργεί τετελεσμένα στην περιοχή, χωρίς αντίλογο. Και ρωτάμε ευθέως. Για ποιο λόγο κύριοι της κυβέρνησης δεν καταθέσατε συντεταγμένες; Για να μην εμποδίσετε την Τουρκία σήμερα; Διότι, μετά τον αγώνα του Προκόπη Παυλόπουλου που τεκμηρίωσε νομικά την ανυπόστατη και παράνομη φύση του μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης, θέση που έγινε εθνική αλλά και ευρωπαϊκή, η Ελλάδα έπρεπε άμεσα να καταθέσει συντεταγμένες όταν η Τουρκία επιχείρησε την ανάρτηση των ψευδό συντεταγμένων στον ΟΗΕ. Και φυσικά θα έχει στο πλευρό της και την ευρωπαΐκή ένωση που είχε συνταχθεί με τις θέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου αναφορικά με τον τούρκο Λιβυκό μνημόνιο. Δηλαδή την παράνομη συμφωνία που ο Προκόπης Παυλόπουλος κατάφερε να επιβάλει διεθνώς ότι δεν παράγει κανένα νομικό τετελεσμένο, τώρα επιτρέπουμε στον Ερντογάν να την εφαρμόσει, δημιουργώντας τετελεσμένα στην περιοχή!

Τώρα όμως, αυτή η ολιγωρία αποδεικνύεται μέγιστος εθνικός κίνδυνος, αφού ο Ερντογάν επελαύνει. Ενεργήστε λοιπόν κύριοι της κυβέρνησης άμεσα, για να μην χρειαστεί να λογοδοτήσετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Γιατί δεν καταθέσαμε συντεταγμένες κύριοι της κυβέρνησης; Για να μην εμποδίζουμε τον Ερντογάν όταν εισβάλει;”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s