Βιάζονται να ανοίξουν τα δικαστήρια για να προλάβουν οι τράπεζες τους πλειστηριασμούς. Μετά το μενουμε σπίτι έρχεται το σε πετάμε από το σπίτι.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα ότι ως πρώτο μέτρο χαλάρωσης ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία, πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία αλλά μόνο για ορισμένες διαδικασίες και δη τις προσημειώσεις δημιουργεί προβληματισμό.

Όπως είπε μάλιστα η διαδικασία θα γίνεται αυτόματα χωρίς την παρουσία των διαδίκων από τις γραμματείες, στο πλαίσιο των.. μέτρων για τη μη διάδοση του κοροναϊού.

Και τούτο διότι στα τέλη του μήνα λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας και παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου για επέκταση της προστασίας η απάντηση από τους Θεσμούς είναι αρνητική.

Αύριο Τετάρτη θα υπάρξει νέα τηλεσυζήτηση, ενώ ασφαλώς υπάρχει και η Σύνοδος Κορυφής την ερχόμενη Πέμπτη οπότε ενδεχομένως υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα, αλλά αυτό διόλου βέβαιο είναι.

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα κατόπιν δυσοίωνων συνειρμών….

Προμηνύεται με την εξέλιξη αυτή η οριστική άρνηση των Θεσμών στην παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας και άρα τα δικαστήρια ετοιμάζονται για κύμα πλειστηριασμών μετά τη λήξη της προστασίας από τα τέλη Απριλίου;

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Βιάζονται να ανοίξουν τα δικαστήρια για να προλάβουν οι τράπεζες τους πλειστηριασμούς. Μετά το μενουμε σπίτι έρχεται το σε πετάμε από το σπίτι.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s