Αν την κινητοποίηση που κάνει η κυβέρνηση για τους εκδρομείς του Πάσχα την έκανε και για τους παράτυπους μετανάστες πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση στη χώρα;

Drones, κυάλια νυχτερινής ενόρασης, μπλόκα της τροχαίας και ένα σωρό άλλες κινήσεις τις αστυνομίας για να μπορέσει να ελέγξει τις μετακινήσεις των πολιτων εν όψη του Πάσχα.

Όλα αυτά όμως δείχνουν ότι η κυβέρνηση και το κράτος γενικότερα όταν θέλει έχει πληθώρα εργαλείων ελέγχου του πληθυσμού της χώρας, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για την διαρκή κίνηση των παράτυπων μετανστων στην χώρα μας χρόνια τωρα.

Γιατί ποτέ το ελληνικό κράτος δεν έκανε μια ανάλογη κινητοποίηση για να ελέγξει όλους αυτούς τους ανθρώπους αφού μπορεί να το κάνει;

Τι είναι αυτό που το σταματά;

3 σκέψεις σχετικά με το “Αν την κινητοποίηση που κάνει η κυβέρνηση για τους εκδρομείς του Πάσχα την έκανε και για τους παράτυπους μετανάστες πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση στη χώρα;”

  1. Aκόμα ένας λόγος οτι δεν τους ενδιαφέρει η δημόσια υγεία με την ελεύθερη μετακίνηση των μεταναστών ….στην Αθήνα ειδικά κανουν ότι θέλουν και τα κρυφο-φανερα τζαμιά τους γεμάτα.
    Επίσης έχει πάει κανείς σε λαική ;;;;…..χαχχαχαχχαχα…..α ρε χαλβαδιά !!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s