Το αρχιλαμόγιο ο φασίστας Όρμπαν, δέχεται λεφτά από τον «εχθρό» Σόρος. Είπατε κάτι «πατριώτες» ;

Όταν το Ολυμπία έγραφε ότι ο Βίκτωρ Όρμπαν είναι ένα λαμόγιο, πράκτορας των τούρκων στην Ευρώπη, κάποιοι τον είχαν για μεγάλο ηγέτη. Όταν το Ολυμπία έγραφε ότι ο Όρμπαν έστελνε χαιρετισμούς σε εκδηλώσεις οργανώσεων που επεδίωκαν τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, κάποιοι έκαναν ότι δεν άκουγαν. Είχαν φάει το παραμύθι ότι ο Όρμπαν είναι ήρωας και πολεμάει τον Σόρος. Πάρτε τώρα «πατριώτες» και την δωρεά του Σόρος στην ουγγρική κυβέρνηση.

Με 1.000.000 ευρώ θα ενισχύσει την ουγγρική κυβέρνηση ο δισεκατομμυριούχος Ούγγρος επενδυτής Τζορτζ Σόρος στον αγώνα της κατά της πανδημίας, γεγονός που εγείρει ερωτήματα στους κύκλους των επικριτών του.

«Η πανδημία του Covid-19 δεν γνωρίζει σύνορα μεταξύ κρατών, κοινοτήτων, θρησκειών και λαών» ανακοίνωσε ο Σόρος, τονίζοντας ότι «καθένας θα μπορούσε να μολυνθεί, όμως μερικοί από εμάς είναι πιο ευάλωτοι από τους άλλους», δήλωσε.

Τα χρήματα θα παραχωρήσει το κοινωφελές ίδρυμα του μεγαλοεπενδυτή Open Society Foundation. «Γεννήθηκα στη Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, σχεδόν μία δεκαετία μετά την περίοδο που η ισπανική γρίπη άφησε χιλιάδες νεκρούς στη Βουδαπέστη» πρόσθεσε στη σχετική ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας ότι, έχοντας ζήσει τα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουγγαρία, θυμάται πώς είναι «να ζεις κάτω από ακραίες συνθήκες».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το αρχιλαμόγιο ο φασίστας Όρμπαν, δέχεται λεφτά από τον «εχθρό» Σόρος. Είπατε κάτι «πατριώτες» ;”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s