«Εμάς μας κλείνουν μέσα και οι μετανάστες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα»

Υγειονομικές βόμβες χαρακτηρίζονται τα hot spot μετά το κρούσμα στη Ριτσώνα με την έγκυο από τη Σενεγάλη, αφού οι συνθήκες διαβίωσης στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, ευνοούν την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Οι καταγγελίες που έχουμε δεχτεί στο Lamiareport τις τελευταίες ημέρες για το hot spot στις Θερμοπύλες είναι πάρα πολλές.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα αφού όπως μας περιγράφουν αναγνώστες μας οι μετανάστες/πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες παίζουν σχεδόν καθημερινά μπάλα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης.

«Εμείς κλεινόμαστε στα σπίτια μας και αυτοί κάνουν βόλτες και παίζουν μπάλα καθημερινά. Ελέγχονται οι μετακινήσεις τους; Μήπως πρέπει οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα πριν είναι αργά. Μην ξεχνάμε ότι εκεί εργάζονται συμπολίτες μας που μετά επιστρέφουν στις οικογένειές τους…», είπε στο LamiaReport.

Επίσης όπως μας είπαν ακόμα στα Λουτρά Θερμοπυλών υπάρχουν τροχόσπιτα και νταλικέρηδες σαν να μην τρέχει τίποτα, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Εμάς μας κλείνουν μέσα και οι μετανάστες στις Θερμοπύλες παίζουν μπάλα»”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s