Έρχεται και απαγόρευση της κολύμβησης – λαγός η Πάτρα!

Ανακοίνωση για την απαγόρευση της κολύμβησης στη θάλασσα και του ψαρέματος εξέδωσε το Λιμεναρχείο Πάτρας και προειδοποιεί ότι στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πάτρας:

«Ανακοινώνεται ότι κατόπιν σχετικής διαταγής του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού CΟVID-19 απαγορεύονται δραστηριότητες όπως η λήψη θαλάσσιου λουτρού, η χρήση ιδιωτικών θαλάσσιων μέσων αναψυχής και η ερασιτεχνική και υποβρύχια αλιεία. Οι εν λόγω δραστηριότητες δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της Αριθμ. Δ1α/Γ.Π οικ 20036/22-3-2020 Κ.Υ.Α. (Β’ 986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας θα προβαίνει στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων διοικητικό πρόστιμο (150 Ευρώ), χωρίς να θίγονται τυχόν προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις».

2 σκέψεις σχετικά με το “Έρχεται και απαγόρευση της κολύμβησης – λαγός η Πάτρα!”

  1. O παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο….κινδυνεύει η κοινωνία από τον δύτη, μπορεί να κολλήσει κοροδο-ιο από τσιπούρες και μπαρμπούνια και η θάλασσα είναι μολυσμένη και ιο-φουρτουνιασμένη …..να απαγορευτει και στα βουνά η μετακίνηση κινδυνεύουμε από το καθαρό οξυγόνο και τον ευεργετικό ήλιο ….να απαγορευτεί επίσης στους πολίτες να βρίσκονται στα μπαλκόνια και ταράτσες να αερίζονται και να λιάζονται ΄΄ωστε να μην βλέπουν αποχαυνωμένοι τηλεόραση το κλαψομούρη τσιόδρα ή τον νταή [απο το γυαλι ] χαρδαλιά ή τον δεν διάβασα το μνημόνιο χρυσοχοίδη και όλο το παρατρεχάμενο δημοσιοτσατσικό σύστημα να σπέρνει επί 24ωρου βασεως τον πανικό .

    Μου αρέσει!

  2. Στους λαθρομετανάστες που έρχονται με τα φουσκωτά θα επιβληθούν πρόστιμα;
    Είναι ρατσιστές κατά των Ελλήνων. Οι Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια και αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι. Στους Έλληνες έλεγχος για χαρτιά κατά την κυκλοφορία και στους λαθρομετανάστες τίποτα. Οι Εκκλησίες κλειστές και τα τζαμιά ανοικτά. Κατά τα άλλα είμαστε δημοκρατική κοινωνία, για τους άλλους. Τους Έλληνες τους θέλουν μόνο να πληρώνουν φόρους για να δίνουν τα 500 στους λαθρομετανάστες και στους Έλληνες να τους βγάζουν την ψυχή για ένα επίδομα 800 ευρώ για δύο μήνες και όχι για όλους.
    Ζήτω η Ελλάς.!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s