Η τέλεια ευθυγράμμιση των αρχαίων μνημείων (βίντεο)

Δεδομένου ότι όλες οι περιοχές στη μεγάλη ευθυγράμμιση κύκλων είναι εξίσου μακρινές από το σημείο άξονα με αποστάσεις μάλιστα που φτάνουν το ένα τέταρτο της περιφέρειας της γη, η ευθυγράμμιση διαμορφώνει έναν τέλειο κύκλο.

Η Μεγάλη Πυραμίδα ευθυγραμμίζεται με το Machupicchu, τις γραμμές Nazca και το Νησί του Πάσχα κατά μήκος μιας ευθείας γραμμής γύρω από το κέντρο της Γης, μέσα σε ένα περιθώριο λάθους μικρότερο από το ένα δέκατο του ενός βαθμού γεωγραφικού πλάτους.

Άλλοι χώροι αρχαίας κατασκευής που βρίσκονται επίσης μέσα στο ένα δέκατο του ενός βαθμού αυτής της γραμμής περιλαμβάνουν: την Περσέπολις, το Mohenjo Daro την αρχαία πρωτεύουσα της κοιλάδας του Ινδού και τη χαμένη πόλη της Πέτρας. Η ευθυγράμμιση αυτών των τοποθεσιών είναι εύκολα παρατηρήσιμη σε ένα χάρτη της Γης με ένα δακτύλιο ορίζοντα.

Αν παρατάξετε δύο από αυτές τις τοποθεσίες στο δακτύλιο ορίζοντα, όλες οι τοποθεσίες θα είναι ακριβώς στο δαχτυλίδι.Τα 3-D προγράμματα λογισμικού μπορεί επίσης να δημιουργήσουν αυτή τη γραμμή γύρω από τη Γη.

.

.

Lab of Mystery

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s