ΕΚΤΑΚΤΟ Οι εσωκομματικοι σαμποτέρ της κυβέρνησης έπιασαν δουλειά.

Ούτε σαμποτέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη να ήταν δεν θα έπαιρναν τέτοιες αποφάσεις. Δεν θα εξέθεταν τόσο προκλητικά τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Ηθικά η χειρότερη ήταν οι προκλητικές αυξήσεις που έδωσαν σε στελέχη της ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ και ΟΑΣΑ. Οι αθεόφοβοι εν μέσω επιδημίας του κορονοϊού και τεράστιας οικονομικής κρίσης που απειλεί να γονατίσει την οικονομία και τη χώρα, ανέβασαν τους μισθούς στελεχών στις 7.500 ευρώ και τις αμοιβές για συμμετοχές στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου από τα 50 στα 400 ευρώ, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και εκθέτοντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Η δεύτερη είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του Γιάννη Βρούτση , που έχει σαν αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την εκ περιτροπής εργασία και να μειώνουν τους μισθούς 50%. Πρόκειται για πράξη που εκθέτει την κυβέρνηση γιατί φορτώνει βάρη στις πλάτες των εργαζομένων επιχειρήσεων.

Η τρίτη είναι η επιταγή κατάρτισης των 600 ευρώ που σκέφτηκαν να δώσουν σε γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς, αντί για το επίδομα των 800 ευρώ. Ο εμπαιγμός προκάλεσε οργή και τώρα το Μαξίμου καλείται να επανορθώσει δίνοντας το επίδομα των 800 ευρώ.

Και το συμπέρασμα είναι. Κυριάκο αν έχεις τέτοιους συνεργάτες τι να τους κάνεις τους αριστερούς σαμποτέρ…

Πηγη: eretikos.gr

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s