ΕΚΤΑΚΤΟ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάργηση του Πάσχα όπως το ξέραμε. Μαλιστα ενημερώνει τους εκτροφείς να μην σφάξουνε αρνιά.

ΕΚΤΑΚΤΟ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάργηση του Πάσχα όπως το ξέραμε. Μαλιστα ενημερώνει τους εκτροφείς να μην σφάξουνε αρνιά.Πριν απο λίγο ο υπουργός ανάπτυξης ανακοίνωσε πως δεν

πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος καθώς η καραντίνα σίγουρα θα ισχύει μέχρι τότε, προσθέτοντας ότι ασφαλώς και θα υπάρξουν αστυνομικά μέτρα για να αποφευχθεί η μετάβαση πολιτών στα χωριά τους.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

9 σκέψεις σχετικά με το “ΕΚΤΑΚΤΟ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάργηση του Πάσχα όπως το ξέραμε. Μαλιστα ενημερώνει τους εκτροφείς να μην σφάξουνε αρνιά.”

  1. Θα κάνουμε Πάσχα με κοτοπουλάκι χοιρινό μοσχάρι …την γλίτωσαν τα αρνάκια που πανηγυρίζουν αλλά εσένα μπουμπούκο δεν θα σου κάνουμε την χάρη …..θα βγάλουμε τις ψησταριές έξω από το μένουμε σπίτι , και θα πίνουμε και τραγουδάμε και θα τρώμε και θα το διασκεδάσουμε ….και εσένα και όλες της κουφάλες πολιτικούς και δημοσιοτσάτσους της τηλεόρασης θα σας έχουμε κλειστα σε καραντίνα…..only music χι χιχ χι

    Μου αρέσει!

  2. Για ποιό αρνί του ΠΑΣΧΑ μιλάς, όταν το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ κατάργησε το ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(13ο ΜΙΣΘΟ) στους συνταξιούχους και πρόσφατα μείωσε και τον μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα κατά 50% και μετέθεσε το ΔΩΡΟ για του ΑΗ-@ΟΥΤ@ΟΥ ανήμερα. ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ(δεν θα φάει αρνί) Ο ΛΑΟΣ.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s