Ευτυχώς που υπάρχει και ο Παυλόπουλος για να δηλώσει κάποιος από την Ελλάδα την στήριξη του στον αγώνα της Ιταλίας. Που είναι και αγώνας της Ελλάδας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ

Αθήνα, 28/3/2020

Κατ’ αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες περιστάσεις αισθάνομαι, ως Ελληνας και ως Ευρωπαίος Πολίτης, την υποχρέωση να ενώσω την φωνή μου μ’ εκείνη του μεγάλου Ευρωπαίου και επιστήθιου φίλου Προέδρου της δεινώς δοκιμαζόμενης Ιταλίας κ.Σέρτζιο Ματαρέλα, ζητώντας απο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και ν’ αρθεί, εδώ και τώρα, στο ύψος των πρωτώγνωρων περιστασεων, υπερασπιζόμενο τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και, εντέλει, τον ιδιο τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Ουδείς συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος έχει το δικαίωμα ν’ αγνοεί ότι το κορυφαίο δίλημμα, ενώπιον του οποίου βρίσκεται σήμερα η ευρωπαϊκή μας οικογένεια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι, κυριολεκτικώς, υπαρξιακό για το Ευρωπαϊκό Οικοδομημα και την μελλοντική του προοπτική.Η Ευρωπαϊκή Ενωση, κατα τις ιστορικές της καταβολές και τον προορισμό της, πρέπει να υπάρξει και θα υπάρξει.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ευτυχώς που υπάρχει και ο Παυλόπουλος για να δηλώσει κάποιος από την Ελλάδα την στήριξη του στον αγώνα της Ιταλίας. Που είναι και αγώνας της Ελλάδας.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s