Σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης εκλιπαρεί για την έκδοση ευρωομολόγου. Όταν το έλεγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από το 2016 όχι μόνο δεν στήριζε αλλά λοιδορούσε.

Πριν λίγο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανάγνωσε δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που εκλιπαρεί, κυριολεκτικώς, τους ομολόγους του στην ΕΕ για την έκδοση ευρωομολόγου μπροστά στην κρίση.
Εμείς θα επιμένουμε να θυμίζουμε: Τώρα το θυμήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ευρωομόλογο; Όταν ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ήδη από τις αρχές του 2016, υποστήριζε και τεκμηρίωνε την ανάγκη να προβλεφθεί σε μόνιμη βάση η δυνατότητα έκδοσης ευρωομολόγου, πού ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μήπως αυτός και τα νεοφιλελεύθερα φερέφωνά του λοιδορούσαν τον Προκόπη Παυλόπουλο;
Τέλος, έστω και τώρα, θα αναγνωρίσει την οξυδέρκεια του Προκόπη Παυλόπουλου, ζητώντας έστω και έτσι μια συγγνώμη; Φυσικά και, δυστυχώς, δεν θα το πράξει. Γιατί ο φθόνος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Προκόπη Παυλόπουλο είναι κοινώς γνωστός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως κλασικός μικρόψυχος, εκτιμά μόνο εκείνους που είναι κατώτεροι από αυτόν. Γι’ αυτό «οραματίζεται» όχι την Ελλάδα των αρίστων αλλά των μετρίων.

2 σκέψεις σχετικά με το “Σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης εκλιπαρεί για την έκδοση ευρωομολόγου. Όταν το έλεγε ο Προκόπης Παυλόπουλος από το 2016 όχι μόνο δεν στήριζε αλλά λοιδορούσε.”

  1. Kαι ο πάκης που κατείχε την θέση του ΠτΔ γιά πέντε χρόνια ΤΙ ΕΚΑΝΕ γιά το ευρω-ομόλογο ;;;;
    Οχι τι έλεγε αλλά τι ΕΚΑΝΕ πείτε μας …..τι είπατε , τίποτα ;;;
    Οπως δεν έγινε κάτι όταν τα έλεγε ο πάκης σας , έτσι δεν θα γίνει και τώρα με τον κούλη τους …..το απαγορεύουν οι γερμανοί όπως τότε έτσι και τώρα ….γιατι όπως επανειλλημένα τόνιζε ο πάκης σας , υπερασπίζουμε το ευρωπαικο κεκτημένο και τις ευρωπαικές αξίες ….του 4ου ραιχ της ντπ , συμπληρώνω

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s