Πιάσανε δουλειά τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια να φτιάξουν το θλιβερό προφίλ της κας Σακελλαροπούλου….

Συνέκρινε την Ελλάδα με την Συρία και την Λιβύη!

Τι κατάντημα, Θεέ μου.  Περιθωριακά νεοφιλελεύθερα sites, σε διατεταγμένη υπηρεσία, τρέχουν να στηρίξουν το θλιβερό profil της κας Σακελλαροπούλου, ύστερα από το Βατερλώ του χθεσινού μηνύματος, όπου ξέχασε Έθνος, Ορθοδοξία και μίλησε για «οθωμανικό δεσποτισμό»!!!

Και το θλιβερότερο είναι ότι τολμούν να τη συγκρίνουν με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο κατηγορούν για δήθεν «ξύλινο λόγο»!  «Ξύλινος λόγος» λοιπόν το Έθνος, η Ορθοδοξία, «ξύλινος λόγος» ο τουρκικός ζυγός!  Άξιος ο μισθός τους.  

Τέτοιοι ήταν πάντα, γραικύλοι που όχι μόνο δεν τους υπολογίζει κανείς αλλά η κοινή γνώμη τους έχει βάλει στο περιθώριο. Το αναγνωστικό κοινό τους έχει εξαϋλωθεί και δεν φτάνει ούτε τη χιλιάδα ημερησίως!

Τέτοιους υποστηρικτές να έχει η κα Σακελλαροπούλου και θα καταλάβει γρήγορα σετι κατήφορο πορεύεται. Μακριά από δαύτους κα Πρόεδρε, και μη ξεχνάτε ότι στο παρελθόν διετέλεσαν υμνητές του ΓΑΠ και του Σαμαρά και να πως κατάντησαν. Δεν αξίζει να έχετε την ίδια τύχη. 

Υ.Γ. Με το συμπάθιο κα Πρόεδρε, προσέξτε -εσείς ή ο λογογράφος σας, αν υπάρχει- μεγάλες κοτσάνες, όπως αυτή που κάνατε στην αρχή του χθεσινού σας μηνύματος.  Εκεί λέτε ότι η Ελλάδα είναι «εγγυητής σταθερότητας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο»!  Μάλλον Νοτιοανατολική Ευρώπη εννοείτε, γιατί Νοτιοανατολική Μεσόγειος είναι η Συρία, η Αίγυπτος και η Λιβύη, όχι η Ελλάδα.  Λίγη γεωγραφία κα Πρόεδρε δεν βλάπτει.  Ήδη γελάει το διαδίκτυο και τα social media, παρά τις προσπάθειες κάποιων συνεργατών σας που γι’ αυτό έχουν γίνει ρεζίλι.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s