Να αναρτήσουμε τώρα συντεταγμένες για την ΑΟΖ. Το αντίθετο είναι υποταγή στην Τουρκία Κυριάκο.

Η Τουρκία έχει αναρτήσει συντεταγμένες για την ΑΟΖ με βάση το ψευδομνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Και η Ελλάδα του Κυριάκου -ναι, αυτού που μιμείται το Βενιζέλο- κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ορθότερα, ο Κυριάκος κοιμάται όρθιος και πληρώνει ξενοδοχείο.
Εδώ και τώρα ανάρτηση συντεταγμένων, είναι Εθνικό Θέμα. Αλλιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται υποτακτικός του Ερντογάν. Και επειδή εμφανίζεται ως Κρητικός, να θυμάται, όταν μιμείται το Βενιζέλο, αυτό που έλεγε ο Καζαντζάκης: «Μαϊμούδιζε τον κύρη του».!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Να αναρτήσουμε τώρα συντεταγμένες για την ΑΟΖ. Το αντίθετο είναι υποταγή στην Τουρκία Κυριάκο.”

 1. Ο εθνοπροδότης Μητσοτάκης, την ελληνική ΑΟΖ γιατί δε την οριοθέτησε;
  Η ανακήρυξη ΑΟΖ χρειάζεται μόνο μία συνεδρίαση από την ελληνική βουλή.
  Μήπως ο Κούλης …δεν πρόλαβε; Ή …δεν το σκέφτηκε;

  Και δεν αναφέρομαι μόνο στον εθνοπροδότη Μητσοτάκη, ο ανθέλληνας Τσίπρας, τι ακριβώς έκανε;
  Τόσα χρόνια τι κάνουν όλοι μα όλοι οι κυβερνώντες μας;
  Όταν η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ, μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα και εμείς τη δική μας.
  Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες (αυτοί που πρέπει) εδώ και δεκαετίες…

  Θα προσθέσω εγώ ότι το δικό μας πετρέλαιο, το πετρέλαιο που μόνοι μας θα εξορύξουμε, από τη δική μας ΑΟΖ, δεν έχει …μίζες, δεν μπορεί να έχει μίζες.
  Και δεν …κατηγορώ, απλώς ενημερώνω, απλώς λέω τι ισχύει.
  Ισχύει επίσης ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο τα αγοράζουμε πιο ακριβά από ότι τα αγοράζουν όλες οι άλλες χώρες. Μέχρι και η ομόδοξη Ρωσία μας τα πουλάει ακριβότερα…
  Ο νοών νοείτω…

  .
  Και δεν βρίζω τον Κούλη. Δεν το κάνω ποτέ μου, την αλήθεια γράφω. Μιας και είναι εθνική προδοσία να αποδεχτεί κάποιος μια οριοθέτηση τέτοιας ΑΟΖ από την Τουρκία…

  Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όποια χώρα διαφωνεί με μια κατάθεση συντεταγμένων ΑΟΖ, πρέπει να καταθέσει τις δικές της συντεταγμένες στον ΟΗΕ εντός 40 ημερών από την ημέρα που έχει ενημερωθεί επισήμως για αυτή την κατάθεση.
  Οι 40 ημέρες πέρασαν, η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει συντεταγμένες και άρα δεν έχει αντιρρήσεις, που σημαίνει ότι έχει αποδεχτεί την ΑΟΖ της Τουρκίας.
  Την ΑΟΖ που κατέθεσε στον ΟΗΕ μετά το …μνημόνιο συνεργασίας με τη Λιβύη.

  Μπορεί ο Μητσοτάκης να λέει «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», να κάνει …δήθεν τάχα, αλλά συμφωνεί με την ΑΟΖ που η Τουρκία θεωρεί δική της και την κατέθεσε στον ΟΗΕ…
  Ακόμα λοιπόν και αν ο Μητσοτάκης …δεν γνώριζε, …δεν ήξερε, …δεν του το είπαν, …δεν ενημερώθηκε, θα τον ενημερώσω εγώ ότι η άγνοια μπορεί να προσδίδει ελαφρυντικά σε μια ενδεχόμενη δίκη, αλλά όμως η προδοσία είναι προδοσία. Και η προδοσία παραμένει.

  Η εθνική προδοσία είναι εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.

  Μου αρέσει!

 2. Με άλλα λόγια μέσα στο δικό μας περιβόλι να θέτουμε ενδεικτικά όρια.
  Παιδεύει πολύ η αλήθεια.
  Και ενώ μένουμε στο σπίτι και η πανδημία προκαλεί πανικό, γίνονται και
  εξαιρέσεις, μετακινήσεις, συνεδριάσεις, συμβούλια μα βεβαίως για το κοινό συμφέρον.
  Και το θέμα ΑΟΖ τι σύμπτωση και αυτή?

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s