Ευρωπαϊκό αίσχος! Μπλόκαραν την ρωσική βοήθεια για την Ιταλία! Μέσω Ελλάδος τελικά η πτήση.

«Σκληρό πρόσωπό» έδειξε η Ε.Ε. σε ότι αφορά τις πληγές της Ιταλίας, αφού όχι μόνο δεν προσέφερε ουσιαστική στήριξη και βοήθεια στην χώρα που «τσάκισε» η πανδημία, βρήκε την ώρα να κάνει και εγωιστική κόντρα στην κίνηση της Ρωσίας να προσφέρει σημαντική βοήθεια.

Σύμφωνα με το sputniknews, με την Πολωνία να απαγορεύει το πέρασμα των ρωσικών αεροσκαφών, η πιλότοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν πορεία, και να ταξιδέψουν μέσω Τουρκίας και Ελλάδας για να παραδώσουν ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στην ιταλική πρωτεύουσα.

Όπως θα δείτε και στον χάρτη με την αλλαγή πορείας των αεροσκαφών, η Γερμανία φέρεται να «θίγεται» μετά την σημαντική ρωσική βοήθεια, αφού η στήριξη του Βερολίνου δεν έχει φανεί πουθενά.

Κούβα και Ρωσία μέχρι στιγμής έχουν δείξει αλληλεγγύη και απέστειλαν στην Ιταλία 100 στρατιωτικούς γιατρούς, ιολόγους και επιδημιολόγους, καθώς και δέκα διμοιρίες με νοσηλευτικό προσωπικό και ειδικό ιατρικό εξοπλισμό. Μια κίνηση την οποία η Ιταλία δέχτηκε ευχαριστώντας θερμά τις δύο χώρες που στάθηκαν στο πλευρό της, στην θέση της «μαμάς» Ευρωπαϊκής Ένωσης.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ευρωπαϊκό αίσχος! Μπλόκαραν την ρωσική βοήθεια για την Ιταλία! Μέσω Ελλάδος τελικά η πτήση.”

 1. Υπάρχουν ακόμη αφελείς και μειωμένης πνευματικής επάρκειας που πιστεύουν σε »Ευρωπα’ι’κά Σύνορα » , »Ευρωπα’ι’κά Σπίτια » και τέτοιες ηλιθιότητες ????

  Αυτή η «»Μαμά Ευρώπη » δεν επέβαλε τις δραματικές περικοπές του ΕΣΥ , το κλείσιμο Δημ . Νοσοκομείων , την απαγόρευση πρόσληψης Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού , κλπ , την τόσο καλή και »φιλόστοργη » Νοβάρτις » , την ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας , αυτή την αισχροκέρδεια που παρατηρούμε σήμερα στο όνομα της δήθεν »Ελεύθερης Αγοράς» αντί την υποχρεωτική , δωρεάν δημόσια διανομή τους σε τέτοιες καταστάσεις , κλπ .

  Πριν από λίγο ένας Γερμανός Αξιωματούχος δήλωσε θα επανέλθουμε πολύ σύντομα και πιό αυστηρά στη Δημοσιονομική Πειθαρχία και στους Ισοσκελισμένους προυπολογισμούς .!!!!

  Για όλα τα παραπάνω , θα μου επιτρέψετε να ξεχάσω την ευγένεια μου και να πω «» Αντε και γ@@σου ΕΕ Εσύ και οι Οπαδοί σου «»

  Με Εκτίμηση
  Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος

  Αρέσει σε 1 άτομο

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s