Γερμανική κτηνωδία: Κατάσχουν μάσκες και υλικό που προορίζεται για Ελλάδα και Αυστρία!

Δεν αλλάζουν εντέλει, μετά από δύο πολέμους που προκάλεσαν, δύο συγχωρέσεις που πήραν από την υπόλοιπη Ευρώπη, συνεχίζουν να λειτουργούν ως παράσιτα.

Να προμηθευτούν ιατρικό υλικό, όπως μάσκες , γάντια και αναπνευστήρες επιχειρούν το τελευταίο διάστημα επιχειρήσεις και νοσοκομειακά ιδρύματα καθώς λόγω της έξαρσης του κορωναϊού η χώρα καταγράφει σημαντικές ελλείψεις.

Όπως αναφέρουν tanea όσοι προσπάθησαν να προμηθευτούν ιατρικό εξοπλισμό για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν μέσω της Γερμανίας βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι Κινέζοι προμηθευτές διαθέτουν επαρκείς ποσότητες όμως καθώς η πύλη εισόδου των εμπορευμάτων στην Ε.Ε. είναι κυρίως γερμανικά αεροδρόμια και μεταφορικές

EUROPOST

14 σκέψεις σχετικά με το “Γερμανική κτηνωδία: Κατάσχουν μάσκες και υλικό που προορίζεται για Ελλάδα και Αυστρία!”

 1. ΄Δηλαδή το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος με 8 τόνους ιατρικό υλικό παρουσία της Πρέσβειρας της Κίνας και του Κικίλια ήταν αντικατοπτρισμός;;;;;;;;;Να προσέχεις τι ανεβάζεις και πανικοβάλεις τον κόσμο Olympia. Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΙΣΧΟΣ εκ μέρους σου ΦΤΟΎ ΣΟΥ.

  Μου αρέσει!

  1. το εγραψαν κι αλλα ειδησεογραφικα.εσυ εχεις αποδειξεις για το αντιθετο του χαρακτηρα τους, που την κρισιμη αυτη στιγμη αρνηθηκαν βοηθεια που τους ζητησαν οι ιταλοι οπου πεθαινουν χιλιαδες?μια ζωη αρπαγες κτηνη κ εχθροι της ελλαδος αν ανατρεξουμε στην ιστορια.

   Μου αρέσει!

  2. Το αεροσκάφος που μας λες παρουσία του Κικίλια και της Κινέζας πρέσβηρας είχε κάτι μέσα; ή μόνο τον Κικίλια απ’ έξω. Ο μόνος αόρατος υπουργός υγείας εν μέσω πανδημίας από γεννήσεως κόσμου

   Μου αρέσει!

 2. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ TASSO….
  KAI FAKE NEWS ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΕΣ…. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΟΥ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ OLYMPIA.GR ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ…..
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΩΦΕΙΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ…..ΚΑΙ ΑΥΤΟ FAKE NEWS;
  Ο ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

  Μου αρέσει!

 3. Το πρόβλημα των ηλιθίων δεν είναι, απλώς, ότι «καταπίνουν» κάθε ανοησία αλλά, δυστυχώς και την κατασκευάζουν ώστε να την …»καταπιούν» …αμάσητη! Δεν είναι οι Τούρκοι ευφυείς, απλώς, παίζουν «μονότερμα» ηλιθίους οι οποίοι νομίζουν ότι είναι και …Έλληνες, μη σεβόμενοι ούτε καν την φύση των πραγματικών Ελλήνων. Και ενώ το νεώτερο Ελληνικό κράτος αποτελεί δημιούργημα των Γερμανών, ήτοι, ενός Βαυαρού και των Γερμανών επιστημόνων που έφερε μαζύ του, οι ηλίθιοι τον εξεδίωξαν περιπίπτοντες στη ζούγκλα στην οποία ήσαν εθισμένοι, φθάνοντας σε σημείο να «δωρίσουν» τους …Γερμανούς στους Τούρκους και κατόπιν να ικανοποιούνται με κραυγές υστερίας κατά των …Γερμανών! Ο αντιγερμανισμός των ηλιθίων γραικύλων και διόλου «Ελλήνων» αποτελεί ακόμη ένα δείγμα κοινωνικής ψυχώσεως που καταδικάζει ό,τι λέγεται «Ελλάδα» σε σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης με πρόεδρο την …Σακελλαροπούλου!

  Μου αρέσει!

 4. Απαντά σχετικά ο Μπάρμπα Γιάννης Μακρυγιάννης …για τους ξενόφερτους Βαυαρούς … που έσωσαν την Ελλάδα….

  Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης.

  Γιάννης Μακρυγιάννης
  “Ἐκεῖ ὀποὔφκιανα τίς θέσες εἰς τούς Μύλους, ἦρθε ὁ Ντερνύς νά μέ ἰδῆ. Μοῦ λέγει: “Τί κάνεις αὐτοῦ; Αὐτές οἱ θέσες εἶναι ἀδύνατες· τί πόλεμο θά κάνετε μέ τόν Μπραΐμη αὐτοῦ;”. Τοῦ λέγω: “Εἶναι ἀδύνατες οἱ θέσες καί ἐμεῖς, ὅμως εἶναι δυνατός ὁ Θεός ὁποῦ μᾶς προστατεύει· καί θά δείξωμεν τήν τύχη μας σ’ αὐτές τίς θέσες τίς ἀδύνατες· κι’ ἄν εἴμαστε ὀλίγοι εἰς τό πλῆθος τοῦ Μπραΐμη, παρηγοριόμαστε μ’ ἕναν τρόπον, ὅτι ἡ τύχη μᾶς ἔχει τούς Ἕλληνες πάντοτε ὀλίγους. Ὅτι ἀρχή καί τέλος, παλαιόθεν καί ὥς τώρα, ὅλα τά θερία πολεμοῦν νά μᾶς φᾶνε καί δέν μποροῦνε· τρῶνε ἀπό μᾶς καί μένει καί μαγιά. Καί οἱ ὀλίγοι ἀποφασίζουν νά πεθάνουν· καί ὅταν κάνουν αὐτείνη τήν ἀπόφασιν, λίγες φορές χάνουν καί πολλές κερδαίνουν. Ἡ θέση ὁποῦ εἴμαστε σήμερα ἐδῶ εἶναι τοιούτη· καί θά ἰδοῦμεν τήν τύχη μας οἱ ἀδύνατοι μέ τούς δυνατούς”. –”Τρέ μπιέν”, λέγει κι’ ἀναχώρησε ὁ ναύαρχος”
  Και μια φούχτα Ελλήνων κατατρόπωσαν τους Βαρβάρους…γιατί είχαν ψυχή καρδιά…ήταν Έλληνες και όχι υποτελείς των ξένων…..

  Μπάρμπα Γιάννη Μακρυγιάννη, πάρε μαύρο γιαταγάνι και έλα στη ζωή μας πίσω το στραβό να κάνεις ίσο……

  ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

  Μου αρέσει!

 5. Είστε αυτοί που με τα Fake News κατάφεραν να ανεβάσουν στην εξουσία τους χουντικούς Τσιπρα-Καμμενο και να δικαιολογήσουν την ΒΙΑ κατά του κράτους, Μυαλά παρωχημένα και λάτρεις του 19ου αιωνα! Εσείς είστε η αιτια του εσωτερικού φθόνου με τα φίδια που σπέρνετε στο κοσμάκη, ΞΥΠΝΗΣΤΕ από το λοιθαργο και δείτε που πηγαίνει ο κόσμος , κοιτάξτε πως θα κάνετε τον εαυτο σας καλύτερο άνθρωπο και αφήστε τους αλλους στην ησυχία τους, να ναι η τελευταία φορα που γράφετε τέτοιες μπούρδες!!!

  Μου αρέσει!

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΒΑΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ….. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ…..
   ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ….ΠΛΗΝ ΑΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ …FAKE NEWS ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΩΝ …. ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ…..
   ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s