Απαιτείται παρέμβαση της δικαιοσύνης για την διερεύνηση του θανάτου της Χαράς Τζαναβάρα. Ειδικά μετά την εξέλιξη με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Εάν δεν ισχύουν οι καταγγελίες του βουλευτή, θα πρέπει μα ελεγχθεί ο ίδιος για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Νεώτερη εξέλιξη: Ο ΕΔΟΕΑΠ υποστηρίζει ότι της συνέστησε, λόγω επιμονής συμπτωμάτων και επειδή ανήκε στις ευπαθείς ομάδες, να μεταβεί σε νοσοκομείο κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ!

Περιπλέκεται η υπόθεση με τις καταγγελίες για το θάνατο της γνωστής δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, η γυναίκα παρότι είχε όλα τα συμπτώματα της νόσου, βαρύτατα συμπτώματα, έπαιρνε απεγνωσμένα τον ΕΟΔΥ και δεν ελάμβανε απάντηση ή η απάντηση που έπαιρνε – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες – ήταν εξοργιστικά ανεύθυνη. Δεν θεωρήθηκε σκόπιμο, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής, να τις κάνουν ούτε το τεστ παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις της.

Νωρίτερα σήμερα λοιπόν, μάθαμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος Ιωάννης Πρετεντέρης είναι κι αυτός θύμα του κορονοϊού. Με την διαφορά ότι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος δεν εχει τα βαριά συμπτώματα που είχε η Χ. Τζαναβάρα. Και το ερώτημα είναι συντριπτικό. Πως μπόρεσε ο κύριος Πρετεντέρης και έκανε το τεστ ενώ δεν είχε τόσο προχωρημένα συμπτώματα, ενώ η Χαρά Τζαναβάρα που εκλιπαρούσε να το κάνει, δεν το έκανε ποτέ και έχασε την ζωή της; Πήγε σε ιδιωτικό κέντρο ο κύριος Πρετεντέρης ερήμην του ΕΟΔΥ; Να το μάθουμε αρμοδίως για να συμπεριφερόμαστε ανάλογα.

Επαναλαμβάνουμε, εάν ισχύουν οι καταγγελίες του βουλευτή οι ευθύνες του ΕΟΔΥ είναι τεράστιες.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s