Οι Γερμανοί συμμαχούν με τους τούρκους γιατί δεν μπορούν αντικρίσουν την ιστορία των φρικτών τους εγκλημάτων

Δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση η συνεχιζόμενη στήριξη της Γερμανίας στην Τουρκία παρά τις συνεχιζόμενες θηριωδίες και τα εγκλήματα των τούρκων σε πολλαπλά μέτωπα. Οι απαράδεκτες δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων που προσπαθούν να παρουσιάσουν την Τουρκία ως θύμα, η συνεχιζόμενη οικονομική βοήθεια, η αδιάλειπτη παροχή όπλων και πυρομαχικών, οι πλάτες προκειμένου η Τουρκία να εμφανίζεται ως συνομιλητής σε επίλυση προβλημάτων που η ίδια έχει δημιουργήσει όπως η Λιβύη, έχει σαφέστατη ιστορική εξήγηση.

Η Γερμανία και η Τουρκία είναι δύο κράτη που βαρύνονται με τα μέγιστα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το ολοκαύτωμα και οι τουρκικές γενοκτονίες. Αυτή η φρικτή εγκληματική τους δράση έχει δημιουργήσει έναν διαχρονικό δεσμό, διότι τόσο Γερμανία όσο και η Τουρκία αδυνατούν να αντικρίσουν την ιστορία υπό το βάρος των εγκλημάτων τους. Η ιστορία όμως είναι αμείλικτος κριτής: Οι ομοιότητες της εγκληματικής δράσης της Τουρκίας και των ναζί δεν μπορούν να διαγραφούν.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΝΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Θ. Μαλκίδης

Ο Κεμαλισμός, αποτελεί το ανώτατο στάδιο  του ρατσιστικού και φασιστικού κινήματος της  Επιτροπής «Ένωση και Πρόοδος» των Νεότουρκων. Ο Κεμαλισμός, ανέδειξε, μεταξύ των άλλων  το φασισμό της εξόντωσης με  τις εθνοκτόνες διαδικασίες που υλοποίησε  εναντίων των Ελλήνων, των Αρμενίων και των άλλων λαών. Το τουρκικό δηλαδή  κράτος που δημιουργήθηκε από τον φασίστα Μουσταφά Κεμάλ, έγινε στη βάση της εξαφάνισης κάθε ίχνους «ανεπιθύμητης» παρουσίας, στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό.

Την ίδια τακτική, φρασεολογία και πράξη  χρησιμοποίησε και το είδωλο του Κεμαλισμού, ο Ναζισμός, ο οποίος δεν ήταν παρά η αντιγραφή και η εξέλιξη του Κεμαλικού μοντέλου.

Το βιβλίο διερευνά το Δάσκαλο και το Μαθητή, το Μουσταφά Κεμάλ και τον Αδόλφο Χίτλερ, οι οποίοι συνιστούν τον ίδιο ολοκληρωτισμό και αυταρχισμό, ο  Κεμαλισμός και ο Ναζισμός αποτελούν την έκφανση του φασισμού, που από τις Γενοκτονίες πέρασε στα Ολοκαυτώματα.
Η ανάδειξη του ομοιοτήτων του Κεμαλισμού και του Ναζισμού, συνιστά ανθρώπινο, πολιτικό, ερευνητικό και κυρίως ηθικό καθήκον και χρέος, για την καταδίκη και την αποκαθήλωση των πιο ολοκληρωτικών καθεστώτων και ιδεολογιών που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Το βιβλίο αναλύει και συγκρίνει τις δύο όψεις του ίδιου φασισμού και ολοκληρωτισμού: τον  Κεμαλισμό και τον Ναζισμό, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι και τα δύο αυτά εγκληματικά κινήματα συνιστούν  την ίδια φασιστική, εθνικιστική και ρατσιστική ιδεολογία, η οποία εκφρασμένη με την πιο ακραία βαρβαρότητα, στέρησε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους.
Επιπλέον το βιβλίο  προβάλλει την πρόταση του Μιχ. Χαραλαμπίδη που αφορά τη σχέση και τις ομοιότητες Κεμαλισμού και Ναζισμού και συνδέεται με   την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ημέρας μνήμης των θυμάτων του Κεμαλισμού, κατ΄ αντιστοιχία της διεθνούς ημέρας μνήμης του θυμάτων του Ναζισμού (27 Ιανουαρίου).
 Είναι μία συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη, καταδίκης του Φασισμού και Νίκης της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Δικαίου και της Ιστορίας, είναι η Νίκη των λαών που δολοφονήθηκαν. Είναι η Νίκη της Ζωής έναντι των ιδεολογιών του Θανάτου.
Υ.Γ. Η κυκλοφορία του βιβλίου για τις ομοιότητες του Κεμαλισμού και του Ναζισμού, γίνεται συμβολικά  σήμερα 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα που κορυφώθηκε η καταστροφή της Σμύρνης το 1922 και ημέρα  του Ναζιστικού Ολοκαυτώματος του 1944 στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Το 1922 οι Κεμαλικοί έκαψαν τους Έλληνες, το 1944 οι μαθητές των Κεμαλικών, Γερμανοί Ναζί,  έκαψαν, πυροβόλησαν ή έσφαξαν 146 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 109 ήταν γυναίκες. Οι περισσότεροι από τους δολοφονηθέντες κάηκαν ζωντανοί στο φούρνο του χωριού.
Η αλήθεια είναι ότι τα εγκλήματα  που τέλεσαν οι Ναζί στην Ελλάδα ( και όχι μόνο)  συνιστούν  αντιγραφή των αντίστοιχων Κεμαλικών (π.χ στρατόπεδα συγκέντρωσης, μαζικές σφαγές, εγκλεισμός γυναικοπαίδων σε σχολεία και εκκλησίες και εμπρησμός, σύληση ιερών ναών, βιασμοί, περιύβριση νεκρών, καταναγκαστικά έργα που οδηγούσαν στη δολοφονία ή στο θάνατο, στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάψιμο σε φούρνους, οστά που πηγαίνουν για «βιομηχανική» χρήση, κ.ά).
Τα εγκλήματα που άρχισαν στην Τραπεζούντα και τη Σμύρνη, συνεχίστηκαν στο Χορτιάτη, στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στους Πύργους, στο Μεσόβουνο,  και στους άλλους μαρτυρικούς τόπους.
Αποτέλεσμα εικόνας για 400 τόνους Κεμάλ

Η  είδηση για το «φορτίο» με τους 400 τόνους οστών Ελλήνων από τα Μουδανιά, με προορισμό τη Μασσαλία για «βιομηχανοποίηση» το 1924….

Η υπογραφή του  συμφώνου φιλίας Ναζί και Κεμαλικών  το 1941

Αποτέλεσμα εικόνας για ναζισμός κεμαλισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεμάλ Χίτλερ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεμάλ Χίτλερ

Ο αρχηγός του Οθωμανικού Στρατού

Γερμανός Στρατάρχης και συναυτουργός

της Γενοκτονίας

Λίμαν φον Σάντερς   με το Μουσταφά Κεμάλ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι Γερμανοί συμμαχούν με τους τούρκους γιατί δεν μπορούν αντικρίσουν την ιστορία των φρικτών τους εγκλημάτων”

 1. Εξαιρετικο τεκμηριωμένο άρθρο για όποιους ίσως απορούν γιατί οι Γερμανοί σήμερα και πάλι ….σύμμαχοι των Τούρκων είνα…
  Η Μέρκελ γραμμάτια εξωφλεί για τις υπηρεσίες και συμμαχίες των Τούρκων με την εγκληματία πολέμων Γερμανία ανέκαθεν – ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ- και στον ΑΠΠ και στον ΒΠΠ….
  Στον ΒΠΠ η Τουρκία υπέγραψε σύμφωνο φιλίας με ΝΑΖΙ …. Μεχρι και 5 μήνες προ της λήξης του πολέμου και της βέβαιης νίκης των συμμάχων … αποκηρύσσει τους φίλους της Γερμανούς – ΜΠΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ …ΠΑΜΠΕΣΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ – αφού πρώτα προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές…. απαγόρευση στον στόλο των συμμάχων να πλέει σε τούρκικά ύδατα, απαγόρευση των συμμαχικών αεροπλάνων να πετούν στον εναέριο της χώρο…για να βομβαρδίζουν τους ΝΑΖΙ, .κλειστά για τους συμμάχους τα Δαρδανέλια….. σε αντίθεση με τις προδοσίες έναντι των συμμάχων ΕΠΕΤΡΕΠΕ τα πάντα στους ΝΑΖΙ και τους προμήθευε πρώτες ύλες για κατασκευή αεροπλάνων και τανκς….. Και σήμερα οι δόλιοι σύμμαχοι ξεχνούν …. και …προδίδουν την Ελλάδα που πιστή τους σύμμαχος ήταν……ΠΑΝΤΑ και χαϊδεύουν την άπιστη τους πόρνη παλλακίδα Τουρκία…… Αχ ! αυτός ο δυστυχισμένος Ελληνικός λαός, ο καλός και αγαπημένος, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδόμενος ( Σολωμός)

  Αφιερώνω λοιπόν τα πιο κάτω….. στους δόλιους άσπονδους συμμάχους μας … Τόμοι χρειάζονται για να τους τα σούρει κάποιος..αλλά ας βάζει ο καθένας το λιθαράκι του….. όπως το τιμημένο OLYMPIA.GR και ο διαπρεπής κ. Θ. Μαλκίδης

  ALLIES, JUST REMEMBER FIRST WORLD WAR…KALLIPOLI, SEPT. 1915, SLAUGHTER BY BARBARIC TURKS AND GERMAN NAZIS (DEAD 140-150000, INJURED 60-70000 – ENGLISH-FRENCH) etc.WW2, TURKEY HELPED GERMANY A LOT….DARDANELIA, AIRPORTS, PORTS CLOSED FOR ALLIES. AND OPEN FOR GERMANS etc. GREECE AND CYPRUS LOYAL ALLIES AT YOUR SIDE…FOR TODAY, YOU HAVE ALSO BEEN EXPECTING THAT TURKEY WILL BECOME ALLY TO RUSSIA …DO YOU FEEL GUILTY? *FOTO JULY 1941 IN BERLIN (you can see also Hitler s foto).
  TURKISH NEWSPAPERS, ANATOLI, SON POSTAN AND ALL OTHERS. IN WW 2, MAY 7th AND 22nd APRIL 1944 …WE REMAIN FRIENDS OF GERMANY!

  And please note allies……LATEST UNGUI s IN HERBA / A SNAKE HIDDEN IN THE GRASS.

  * Σημ. FOTO Jyly 1941 in Berlin. Είναι η φώτο που δημοσιεύεται στο άρθρο σας κατά την υπογραφή της πανηγυρικής συνθήκης φιλίας της Τουρκίας με τους ΝΑΖΙ, υπό την σκιά και της φώτο του Χίτλερ…..

  Και σημειώνεται ότι ακόμη και στις 2 Μαϊου και 7 και 22 Απριλίου αλλά και συνεχώς οι κυβερνητικές τότε τουρκικές εφημερίδες και άλλες πολλές φιλοναζιστικές εφημερίδες π.χ. ANATOLI KAI SON POSTAN, δηλαδή λίγο πριν λήξει ο πόλεμος, πρωτοσέλιδα έγραφαν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…… και αυτονόητο είναι ότι μέχρι σήμερα … ΜΕΡΚΕΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΣΥΜΜΑΧΙΑ…!!!!!
  Περισσότερα περί των εγκληματιών πολέμων Γερμανών και Τούρκων στο ιστορικό βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ.
  Και πάλι συγχαρητήρια για το επιμελημένο άρθρο… που δίνει απαντήσεις γιατί και σήμερα η Γερμανία ( Μέρκελ ) μας προδίδει…..που χαριεντιζεται με τον Ερντογαν .. που της προσφερει δώρα και μεταξύ αυτών και ένα καθρέφτη …για να μας θυμίζει την κακή μάγισσα του παραμυθιού…..με τον μαγικό καθρέφτη…..
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ
  http://www.ledrastory. com cyprushellenica.blogspot.com

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s