Το απομονωμένο ξενοδοχείο στην Pyongyang και άλλα κτήρια και μέρη που εγκαταλείφθηκαν (βίντεο)

Πολλές φορές ακούγονται παραφιλολογίες για μέρη τα οποία δε γνωρίζουμε ολόκληρη την ιστορία τους και έτσι πλάθονται διάφορες ιστορίες που παραπέμπουν στο μεταφυσικό και το περίεργο…

Υπάρχουν μερικά μέρη πάνω στη γη, που αποτελούνται ως επί το πλείστον από εγκαταλελειμμένα κτίρια που προσδίδουν μια άλλη αύρα και ανεβάζουν την αδρεναλίνη!

Το Ryugyong Hotel είναι ένας ημιτελής ουρανοξύστης, 105 ορόφων σε σχήμα πυραμίδας που δεσπόζει στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιόνγιανγκ. Πολλοί αποκαλούν το συγκεκριμένο κτίριο ως «πρωτεύουσα της ιτιάς» (όπως είναι και μια από τις ιστορικές ονομασίες της πόλης) ή και «κτίριο 105».

Εδώ και χρόνια πολλοί το αποκαλούν ως «το ξενοδοχείο της καταστροφής» ή το «καταραμένο ξενοδοχείο». Η κατασκευή του κτίσματος ξεκίνησε το 1987 και σταμάτησε το 1992 όταν η Βόρεια Κορέα υπέστη σοβαρή οικονομική κρίση. Για πολλά χρόνια ήταν ένας τόπος τρομακτικός και απρόσιτος..πλέον 29 χρόνια μετά, κάτι φαίνεται πως ίσως να έχει αλλάξει.

Το Ryugyong Hotel, το υψηλότερο εγκαταλελειμμένο κτίριο στον κόσμο ξαφνικά…φωτίστηκε.τρία δωμάτια στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, άναψαν και το γεγονός έχει καταγραφεί. Ο λόγος που είδαν να ανάβουν φώτα δεν έγινε γνωστός και κανείς δε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό.

.

.

Lab of Mystery

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s