Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε ενήμερος ότι ο υπόκοσμος που χρησιμοποιήσατε για να εκλεγείτε προπαγανδίζει την παράδοση των νησιών μας στην Τουρκία;

Αίφνης, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο μηχανισμός πλαστών λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος χρησιμοποιήθηκε από την παρούσα κυβέρνηση προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, εγείρει μίσος κατά των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας, προπαγανδίζοντας μάλιστα παράδοση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου στην Τουρκία. Επειδή όπως είναι γνωστό ο μηχανισμός αυτός χρηματοδοτήθηκε με άφθονο μαύρο χρήμα από βρώμικα συμφέροντα που ενδέχεται μάλιστα να συνδέονται με το τουρκικό βαθύ κράτος, ερωτάται ευθέως ο πρωθυπουργός κύριος Μητσοτάκης:

Είστε ενήμερος κύριε πρωθυπουργέ για αυτό το προδοτικό – ανθελληνικό προπαγανδιστικό σχέδιο;

Ποιος χειρίζεται τους συγκεκριμένους λογαριασμούς που αυτή τη στιγμή διαπράττουν εσχάτη προδοσία; Ανήκει στο περιβάλλον σας; Οπωσδήποτε οφείλετε να γνωρίζετε, καθώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί πρωτοστάτησαν στην προπαγάνδα της εκλογή σας.

Πλέον κύριε Μητσοτάκη δεν έχετε το ελαφρυντικό της άγνοιας. Εάν δεν οδηγήσετε τους υπεύθυνους άμεσα στην δικαιοσύνη, σημαίνει ότι αυτός ο υπόκοσμος εξυπηρετεί δικό σας δόλιο σχέδιο κατά της πατρίδας.

2 σκέψεις σχετικά με το “Κύριε Πρωθυπουργέ, είστε ενήμερος ότι ο υπόκοσμος που χρησιμοποιήσατε για να εκλεγείτε προπαγανδίζει την παράδοση των νησιών μας στην Τουρκία;”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s