Σκληρό εσωκομματικό παζάρι για τον Ανασχηματισμό. Εγώ δεν φεύγω λέει ο ένας, εγώ δεν θέλω τον τουρίστα απαντά ο άλλος.

Σκληρό εσωκομματικό παζάρι για τον Ανασχηματισμό. Εγώ δεν φεύγω λέει ο ένας εγώ δεν θέλω τον τουρίστα απαντά ο άλλος.Τα έχουν δει όλα στην κυριολεξία οι συνεργάτες του πρωθυπουργού με όσα εξελίσσονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ανασχηματισμού και της νέας κυβέρνησης.

Τρεις υπουργοί που είναι στο κόκκινο κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνουν ενώ άλλοι βάζουν βέτο στην είσοδο συγκεκριμένων προσώπων που μπορουν να παίξουν ηγετικό ρόλο στην Νέα Δημοκρατία στην μετά Μητσοτακη εποχή.

Επιχειρηματιες πιέζουν για να μπουν κολλητοί τους στην κυβέρνηση ενώ κανένας δεν κρίνεται αρκετά ικανός να αναλάβει το μεταναστευτικο το οποιο εξελίσσεται σε δουρειο ίππο που μπορεί να διασπάσει την κυβέρνηση και την Νέα Δημοκρατία.

Και βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που θάβουν τους άλλους για να πάρουν τη θέση τους οπως έγινε πρόσφατα με την Μονογυιου που διασύρθηκε για την περιβόητη ομιλία της κυρίως από φιλοκυβερνητικά έντυπα και social media για να μην μπει στην κυβέρνηση καθώς το υπουργείο που προορίζεται για εκείνη το έχει βάλει στο μάτι καιρό τωρα γόνος μεγάλης πολιτικής οικογένειας της παράταξης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σκληρό εσωκομματικό παζάρι για τον Ανασχηματισμό. Εγώ δεν φεύγω λέει ο ένας, εγώ δεν θέλω τον τουρίστα απαντά ο άλλος.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s