Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν «προστατευόμενοι μάρτυρες». Μόνο προστατευόμενοι πολιτικοί.

Τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελούν ντροπή για το έθνος και τον λαό μας. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι είμαστε ακόμα υπό οθωμανική κατοχή, καθώς όταν μία εταιρεία που διώκεται για ζημιά κατά του Δημοσίου ύψους δισεκατομμυρίων, μπορεί να δώσει μερικά εκατομμύρια σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων που συνδέεται με υπουργό, και ξαφνικά με την βοήθεια πολιτικών και μέσων μαζικής ενημέρωσης να καταστρατήγηση κάθε έννοια δικαιοσύνης στην χώρα, καταλαβαίνετε τι κίνδυνος υπάρχει για τα εθνικά θέματα. Διότι όπως έχουμε πει και έχουμε αποδείξει από την υπόθεση Siemens, στην προδοσία των Ιμίων πρωτοστάτησαν πολιτική που είχαν πάρει μαύρα χρήματα από την Siemens. Διότι όπως έχουμε εξηγήσει, δεν έρχεται ο τούρκος με το φέσι και το μουστάκι κρατώντας μια βαλίτσα για να λαδώσει τον κάθε Σημίτη. Έρχεται ο Χριστοφοράκος με το μουστάκι, λαδώνει τον υπουργό για ένα καλώδιο, και μετά του ζητά να διαπράξει εθνική προδοσία. Εάν ο υπουργός αντιδράσει, τότε του θυμίζει τα λεφτά για το καλώδιο.

Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Έχουμε συμμορίες που δολοφονούν μάρτυρες, απειλούν μάρτυρες, μάρτυρες που όλως τυχαίως μπορούν να οδηγήσουν σε δίκη πολιτικούς. Διότι στην μπανανία όταν ένας μάρτυρας μπορεί να αποκαλύψει έναν πολιτικό, αυτομάτως παύει να είναι προστατευόμενος. Στην Ελλάδα της κανονικότητας, προστατευόμενος είναι μόνο ο πολιτικός, όσα κι αν έχει κλέψει, όσοι ζημιά και αν έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ακόμα κι αν δεν έχει πάρει μίζα.

Φανταστείτε για παράδειγμα να υπάρχει ένας πολιτικός ο οποίος προσπαθεί να αποκρύψει τους εγκεφάλους του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, πιστεύοντας αφελώς ότι έτσι εξυπηρετεί κάποιον επιχειρηματία. Καταλαβαίνετε πως αυτός ο πολιτικός, ακόμα κι αφελής να είναι, αύριο μπορεί να πέσει στα χέρια του τουρκικού Βαθέως κράτους και να σέρνει την Ελλάδα στην Χάγη και το Αιγαίο σε σίγουρη προδοσία. Διότι ο αφελής πολιτικός δεν γνωρίζει ότι οι τούρκοι δεν φορτώνουν τρεις τόνους ηρωίνη στον περαστικό. Με αυτή την ποσότητα εξαγοράζουν ολόκληρα έθνη, πολιτικούς, εφημερίδες, κανάλια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Το ίδιο αφελής είναι και ο πολιτικός που προσπαθεί να συγκαλύψει ένα μεγάλο φαρμακευτικό σκάνδαλο, νομίζοντας ότι έτσι βοηθά το κόμμα του. Αντίθετα, εκτός από το μοντέλο Siemens που κινδυνεύει να επαναληφθεί, διότι ένας π.χ. διεφθαρμένος παιδεραστής που μοιράζει μίζες σε πολιτικούς, είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να προωθήσει τα τούρκικα συμφέροντα εκβιάζοντας τους μετά. Εάν δε οι διεφθαρμένοι ή ακόμα και ανίκανοι πολιτικοί μείνουν ατιμώρητοι, τότε η προδοσία μπορεί να συντελεστεί ακόμα πιο εύκολα. Διότι δεν θα έχουν καν τον φόβο της τιμωρίας, της λογοδοσίας απέναντι στον ελληνικό λαό.

Εμάς λοιπόν μας ανησυχεί πολύ περισσότερο η εξωφρενική προστασία ακόμα και στις πολιτικές ευθύνες προσώπων, παρά οι ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως να έχουν. Διότι βλέπετε τι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά, βλέπετε πως ο Ερντογάν έχει ξεσαλώσει τους τελευταίους μήνες, όπως ακριβώς είχαν ξεσαλώσει και οι τούρκοι επί Σημίτη. Διότι κρατούσαν υπουργούς με μίζες.

2 σκέψεις σχετικά με το “Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν «προστατευόμενοι μάρτυρες». Μόνο προστατευόμενοι πολιτικοί.”

 1. ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
  ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ
  ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ «ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!
  ΕΝΑΣ, ΒΑΨΟΛΑΜΛΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΘΥΡΙΔΑ ΑΔΕΙΑ !!!
  ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΖΑΚΟΙ !!!

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s