Μπράβο, συνεχίστε έτσι… Η κυβέρνηση ξέχασε τις εργαζόμενες μητέρες στο νέο ασφαλιστικό αλλά δεν ξέχασε το δωράκι στους Βουλευτές

Το να δίνει ο Υπουργός Εργασίας bonus αναδρομικών στους συνταξιούχους βουλευτές την ώρα που ξεχνά στο νέο ασφαλιστικό τις μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές σε εργαζόμενες μητέρες ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία. Όσο κι αν ο κ. Βρούτσης παραμυθιάζει τον κόσμο ότι δε θα καταργηθούν τελικά οι μειώσεις, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις Αχτσιόγλου, το να δίνεις με έκτακτη κατεπείγουσα εγκύκλιο αναδρομικά 7 μηνών (έως 10 χιλιάδες ευρώ) σε συνταξιούχους βουλευτές την ώρα που κόβεις την 13η σύνταξη και καταργείς τις μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές σε εργαζόμενες μητέρες το 12μηνο μετά τον τοκετό, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

mhteres

Παρεπιπτόντως, σε ότι έχει να κάνει το νέο ασφαλιστικό Βρούτση, αυτό εμφανίζει τεράστιες παραλείψεις και ασάφειες αλλά και μια τεράστια αλήθεια: Αυξάνει κατά πολύ τις μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές για ποσοστό άνω του 70% των εν ενεργεία μη μισθωτών, για να δώσει μηδαμινές αυξήσεις σε ελάχιστους συνταξιούχους, κι αυτές λογιστικές κι όχι πραγματικές.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μπράβο, συνεχίστε έτσι… Η κυβέρνηση ξέχασε τις εργαζόμενες μητέρες στο νέο ασφαλιστικό αλλά δεν ξέχασε το δωράκι στους Βουλευτές”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s