Προκλητικός δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν απειλεί τον Μανώλη Κοττάκη: «Ξέρω τις πηγές σου» για να πάρει την πρέπουσα απάντηση από τον έντιμο δημοσιογράφο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εδημερίδας »Φωνή της Ροδόπης», σε μια αίθουσα με τουρκικές σημαίες, πορτρέτα του Μουσταφά Κεμάλ, του Αχμέτ Σαδίκ αλλά και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», η οποία φανερώνει τις πραγματικές προθέσεις και σκοπούς των διοργανωτών της εκδήλωσης, ο Οντέρ Μουμίν μίλησε κατά παράβαση κάθε Συνθήκης και νομιμότητας για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, δήλωσε πιστός στον «τουρκισμό» του, ομολόγησε ότι εκλέχθηκε με τη βοήθεια του αλυτρωτικού Συλλόγου και αποκάλυψε ότι «καινούρια αποστολή του Δήμου Ιάσμου θα είναι να αγκαλιάσει τη μητέρα πατρίδα».

Αποκάλεσε «Υπουργούς ΜΟΥ» τους Τούρκους Υπουργούς κ.κ. Cavit Caglar και Hakan Cavusoglu ενώ κατηγόρησε επιπλέον την παράταξη του Ισμέτ Καδή στο δημοτικό συμβούλιο Ιάσμου ότι «συνεργάζεται με τους Έλληνες» (σ.σ. παράταξη Αμούτζα) και γι’ αυτό όπως είπε «πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε αυτούς».

Η ομιλία του προκάλεσε προβληματισμό σε πολιτικούς της μειονότητας καθώς, όπως λένε, ο Οντέρ Μουμίν που δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να γίνει βουλευτής στο μέλλον επιδιώκει να καταστεί ο νέος Αχμέτ Σαδίκ.

Εκτός του Οντέρ Μουμίν, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν ο οποίος όμως μίλησε γενικά χωρίς να επιδοθεί σε εθνικιστικού τύπου ακρότητες.

2 σκέψεις σχετικά με το “Προκλητικός δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν απειλεί τον Μανώλη Κοττάκη: «Ξέρω τις πηγές σου» για να πάρει την πρέπουσα απάντηση από τον έντιμο δημοσιογράφο”

 1. «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»,
  Ούτε να γράφεται, ούτε να λέγεται, ούτε να ακούγεται.
  Κάπως έτσι αργά – αργά έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τα γεγονότα
  επιβεβαιώνουν το σκοπό.
  Για την Θράκη οι πολιτικοί μας να προσέξουν και να δουλέψουν περισσότερο.
  Όπου καπνός προμηνύει πυρκαγιά.
  Τα παιδιά μας αποτελούν συνέχεια, συνέχεια στη ζωή, συνέχεια στις παραδόσεις,
  συνέχεια στα πάτρια εδάφη.
  Δεν μας έχουν χαρίσει τίποτα, ας μην λησμονούμε λοιπόν.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s