Ο υπουργός – Ρασπούτιν, το «σίχαμα» και η ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου

Όταν προσπαθείς να φτιάξεις κυβερνητικό μηχανισμό με εκσυγχρονιστικά υλικά, αυτά παθαίνεις. Και μπορεί επί καθεστώτος Σημίτη αυτά τα μαχαιρώματα να μην τα μάθανε κάνεις, όμως τώρα που υπάρχουν και οι παραπονεμένοι δεξιοί, μην περιμένεις ομερτά.

Ο κορυφαίος υπουργός λοιπόν έμαθε ότι ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού τον αποκαλεί «Ρασπούτιν» και κάνει σημαία δημοσιεύματα κορυφαίου δικαστικού συντάκτη που τον φωτογραφίζουν. Από την άλλη όμως και ο κορυφαίος υπουργός, αποκαλεί εδώ και καιρό τον στενό σύμβουλο του πρωθυπουργού «σίχαμα». Και όχι μόνο σε κλειστά πηγαδάκια. Σε όποια ευκαιρία του δίνεται, επαναλαμβάνει αυτόν τον χαρακτηρισμό τεκμηριώνοντας τον μάλιστα με το παρελθόν του εν λόγω συμβούλου.

Έχει όμως και συνέχεια το έργο. Το λεγόμενο σίχαμα, διακίνησε είδηση για μυστικό δείπνο ανώτατων δικαστικών (σε γνωστό δημοσιογράφο), που όμως έπληττε τον υπουργό – Ρασπούτιν. Δείπνο που όμως φαίνεται να μην έγινε ποτέ! Με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο γνωστός δημοσιογράφος χωρίς να φταίει.

Έτσι, ο υπουργός – Ρασπούτιν έχει απασφαλίσει και ξεσκονίζει το παρελθόν του σιχάματος προκειμένου να καταφέρει να τον εκθέσει στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος πάντως τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο υπουργός – Ρασπούτιν, το «σίχαμα» και η ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s