«Εξετάζονται όλα τα σενάρια και της στρατιωτικής εμπλοκής» ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Γιώργο Παπαδάκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, η οφειλόμενη απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, δόθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο καταδικάζει την υποκριτική στάση της Αγκυρας, «η οποία επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο, όταν η ίδια συνεχώς το αγνοεί και παραβιάζει τη νομιμότητα». Ο κ. Παναγιωτόπουλος έιπε μετξύ άλλων πως η Ελλάδα μολονότι φιλειρηνική, αναγκαστικά «Εξετάζει τα σενάρια στρατιωτικής εμπλοκής» σε περίπτωση που χρειαστεί

«Εξετάζονται όλα τα σενάρια και της στρατιωτικής εμπλοκής» είχε δηλώσει χθες την Κοζάνη κι ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε για αυτή την δήλωση, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, να απαντάει ότι «τπάρχουν κόκκινες γραμμές και αν αυτές παραβιαστούν και θιγούν ζωτικά συμφέροντα και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, τότε η χώρα οφείλει να αντιδράσε». και συνέχισε ότι «σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται όλα τα σενάρια και ένα σενάριο είναι κι αυτό της στρατιωτικής εμπλοκής»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Εξετάζονται όλα τα σενάρια και της στρατιωτικής εμπλοκής» ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Γιώργο Παπαδάκη [ΒΙΝΤΕΟ]”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s