ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – PROTESTE – PROTEST – PROTECT – PROTESTA – PROTESTATIONS

Το πιο κάτω κείμενο δεν το συνέγραψα σαν άρθρο….αλλά σαν μια έκφραση αγανάκτησης και αποτροπιασμού, για τις ημέρες και πράξεις ανέκαθεν των άσπονδων φίλων συμμάχων, κατά του Ελληνισμού.

Ως εκ τούτου απολογούμαι στους αναγνώστες (όχι βέβαια σε αυτούς που απευθύνεται το κείμενο,) για τυχόν υπερβάσεις οι οποίες αυθόρμητα από πηγή καρδιάς και ψυχής πηγάζουν ….……

Και μπορεί ο Ελληνικός λαός να είναι υπομονετικός και ανεκτικός, αλλά μην αμφιβάλλετε άσπονδοι φίλοι, ότι σύντομα η οργή του θα ξεχειλίσει, για τις προδοτικές σας μέρες και πράξεις κατά του Ελληνισμού…. Ο κόμπος έσπασε και το χτένι και την χτένα …εκ μέρους σας ….. Φτάνει πια…!!!!! Ντροπή !!!! ( Τυχαία φώτο )

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ…και CIA
( Kαμουφλαρισμένους ΟΗΕ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ και μεγάλες δυνάμεις….)

Μια ειδική σε απλή γλώσσα αναφορά χωρίς πολλά λόγια, επ΄ ευκαιρία της φιλικής εθιμοτυπικής επίσκεψης, συμπαράστασης Μέρκελ στον φίλτατο της Ερντογάν, η οποία πήγε στην Τουρκία μετά την σύσκεψη περί Λιβύης, για να εισπράξει τα αργύρια και εύσημα της προδοσίας κατά της Ελλάδας…το απολωλός πρόβατο που δεν προσεκλήθη εις την σύσκεψη ( Προσεκλήθη βέβαια ο ηγέτης του …Κογκό…) Αθεέμιτη πράξη, με ύποπτο έμμεσο υπόγειο αυτονόητο συμπέρασμα ότι …αποδέχονται νοερά οι δόλιοι την πασιφανή παραβίαση της συμφωνίας Τουρκίας Λιβύης, περί ΑΟΖ, παρ΄ όλον ότι η Τουρκία απέχει άνω των 600 νμ από Λιβύη και ενδιάμεσα παρεμβάλλονται νησιά ελληνικής επικυριαρχίας με νόμιμη ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα…….γειτονικά της Λιβύης ….

Ουδεμία μνεία για τις αήθεις προκλήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου…..Ουδέν μεμπτόν για την Τουρκία…. Που παραβιάζει το εμπάργκο όπλων και χιλιάδες παράνομους μισθοφόρους στέλλει στην Λιβύη…( Και αποζημιώνεται με τόνους χρυσού από τον πραιτοριανό της Σάραζ τον απόγονο Μωαμεθανών….) .Ας πράτταμε και εμείς τα ίδια….για να συμμετέχουμε ενεργά και να μας υπολογίζουν…. Αλλά…. ΝΟΤΑΜ είχαμε « ας προσέχει η Ελλάδα να μην προκαλεί την Τουρκία διότι θα προκαλέσει ρήγμα στο ΝΑΤΟ…» Σαν δεν ντρέπονται πλέον…;

Στη Κύπρο έχουμε μια παροιμία…( Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ενι δικός του.) Παράφραση: Ποιός από τους ποδκιάντραπους ομοίους τους έχασε την αντροπή για να την βρούν ετούτοι….;;;;;

Ο κόσμος δεν έχει ντροπή, έχει συμφέρον.
Τουρκική παροιμία

Ανθρώποις πάσι ταυτό αγαθόν και αληθές. Ηδύ δε άλλω άλλο.
– Για όλους τους ανθρώπους, το καλό και το αληθινό είναι το ίδιο. Αυτό που προκαλεί ευχαρίστηση όμως είναι διαφορετικό στον καθέναν.
Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Απλά γαρ εστι της αληθείας έπη.
– Τα λόγια της αλήθειας είναι απλά.
Αισχύλος, 525-456 π.Χ., Αρχαίος τραγικός ποιητής (Όπλων Κρίσις)

ΑΚΛΟΝΗΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ….. ΚΑΙ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ *Α’ ΠΠ ΚΑΙ Β’ ΠΠ ΟΤΑΝ ΔΟΞΑΖΑΝ ΤΟΝ …. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ …ΧΙΤΛΕΡ……

.* Α ΄ΠΠ Γερμανία, Αυστροουγγαρία, Οθωμανική Αυτοκρατορία και Βουλγαρία.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ….ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ( ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, Α ΠΠ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ κ.ά.) ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΒΠΠ. ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΕΓΕΡΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ….ΑΦΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ….Η ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΩΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ….

Και μια απόδοση περί συμμαχιών Τουρκίας – Γερμανίας στην Αγγλική….
ALLIES, JUST REMEMBER FIRST WORLD WAR…KALLIPOLI, SEPT. 1915, SLAUGHTER BY BARBARIC TURKS AND GERMAN NAZIS (DEAD 140-150000, INJURED 60-70000 – ENGLISH-FRENCH) etc.WW2, TURKEY HELPED GERMANY A LOT….DARDANELIA, AIRPORTS, PORTS CLOSED FOR ALLIES. AND OPEN FOR GERMANS etc. GREECE AND CYPRUS LOYAL ALLIES AT YOUR SIDE…FOR TODAY, YOU HAVE ALSO BEEN EXPECTING THAT TURKEY WILL BECOME ALLY TO RUSSIA ..(;)
.DO YOU FEEL GUILTY? FOTO JULY 1941 IN BERLIN (you can see also Hitler s foto). TURKISH NEWSPAPERS, ANATOLI, SON POSTAN AND ALL OTHERS. IN WW 2, MAY 7th AND 22nd APRIL 1944 …WE REMAIN FRIENDS OF GERMANY!

Πιο κάτω….

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…… ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ….ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΠΙΣΤΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑ….. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….. ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΥΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ…. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕ…… ( Ακόμη και τους συμμάχους της ΝΑΖΙ, όταν η πλάστιγγα έγερνε προς τους συμμάχους ….στο τέλος…τέλος του πολέμου τους αποκήρυξαν και πρόδωσαν….)

ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ….ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…..

ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ…..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ….

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΡΩΣΣΟΥΣ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….. ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΘΙΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…..

Κίβδηλοι και αγαθοφανέες οι λόγω μεν άπαντα, έργω δε ουδέν έρδοντες.
– Κάλπικοι και υποκριτές είναι όσοι με τα λόγια κάνουν τα πάντα, ενώ στην πράξη δεν κάνουν τίποτα.
Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ …ΑΓΓΛΟΥΣ…..

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ … ΣΕ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ….
ΤΟΥΡΚΑΛΛΑ ΑΡΤΙΣΤΑ ΑΠΟΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ … «.ΕΙΡΗΝΕΥΤΕ»Σ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ….. ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ…. ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ …ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ….. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ….

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΑΓΓΛΩΝ…..

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ….. ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ…..
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ OI ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ……..
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…….

. ….ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…..
ΛΥΠΑΜΑΙ …. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ……

Αυτοί που δεν ξέρουν ιστορία είναι καταδικασμένοι να την επαναλάβουν.
Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

Σημ. Παραπέμπω και πάλι για να εμπεδωθεί και δοθεί απάντηση …γιατί δεν θέλουν τον Ελληνισμό να σηκώσει κεφάλι οι δόλιοι σύμμαχοι μας, σε άρθρο με τίτλο ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…. ( Search google.)
ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ……

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – http://www.ledrastory.com cyprushellenica.blogpot.com

2 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – PROTESTE – PROTEST – PROTECT – PROTESTA – PROTESTATIONS”

 1. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ….ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…..

  Και ο Σωκράτης είπε..Φοβού την οργή των υπό σου ευργετηθέντων. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, έφη ο Καλλίμαχος και αντί του μάννα χολήν, γράφτηκε στο Αντίφωνον της Μ.Πέμπτης.

  Στην Ελλάδα οφείλεται τα πάντα και αντί ευγνωμοσύνης, καταπολεμάται το πνεύμα το Ελληνικό αθάνατο αιώνια… τον Ελληνισμό….Το πνεύμα δεν νικιέται, δεν φθείρεται, δεν χάνεται. Είναι βαθειά απλωμένο στα ιερά Ελληνικά χώματα, στην Ευρώπη, στην υφήλιο, στην Μικρά Ασία, αιωρείται στο απέραντο σύμπαν εσαεί στους αιώνες…Η Ελλάδα δεν οφείλει τίποτα και σε κανένα. Όλοι της οφείλεται απέραντη εγνωμοσύνη. Γιατί την πολεμάται; Ο ομφαλός της γης, του πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της δημοκρατίας στην Ελλάδα στους Δελφούς βρίσκεται γενημμένος και ριζωμένος.. Στην ζωηφόρο και αειφόρο γη απλώνονται οι ρίζες του…Μην τον καταστρέψετε και μην αποκόψεται τον λώρο, τον πνευματικό και Ελληνικό με τον οποίο συνδέεστε. Είναι πνευματικός ζωοδότης, αιμοδότης τροφοδότης…Στους Δελφούς συναντήθηκαν οι δύο θρυλικοί αετοί του Δια, πού απελευθέρωσε από τους δύο πόλους του κόσμου…Επαναλαμβάνεται, μην τον καταστρέψεται…, θα πάψεται να αναπνέεται, να ζείτε, να αιμοδοτείσθαι πνευματικά…Θα είστε ζωντανοί νεκροί….
  Θα απομείνουν οι απολίτιστοι Βάρβαροι και μ΄αυτούς θα συμβιώσετε, μέχρι να πάψει εντελώς ότι Ελληνικό να υπάρχει και θα υποταχθείτε και στο πνεύμα και στο σώμα στους Βαρβάρους, που σήμερα τους θωπεύετε και δίδετε άφεσιν αμαρτιών, για τα ανείπωτα τους εγκλήματα κατά του ανθρώπινου γένους….
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ. http://WWW.LEDRASTORY.COM / CYPRUSHELLENICA.BLOGSPOT.COM

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s