Ήρθε η ανάπτυξη αλλά για τις εισπρακτικές. Προσλαμβάνουν κόσμο και ετοιμάζονται για να φάνε καλά μετά την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας στις 30 Απρίλη.

Έρχεται μεγάλη μάσα στον κύκλο των εισπρακτικών συμφωνα με συνεργάτες τους καθώς όπως λένε οι εταιρείες βλέπουν νέο κόσμο και ετοιμάζονται για προσλήψεις τον Απρίλιο που αλλάζει το πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Προβλεπουν θεαματικη αύξηση του κύκλου εργασιών τους καθώς οι πλειστηριασμοί θα δημιουργήσουν ένα ντόμινο φόβου στην ελληνική κοινωνία και οι χρεωμένοι θα πιεστούν ακόμη περισσότερο για να αρχίσουν να πληρώνουν κάτω από τις νέες συνθήκες φόβου και τρομοκρατίας που θα δημιουργηθούν.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της αντί να κάνει κάτι για να προστατεύσει τους πολίτες από την βαρβαρότητα που πλέον έρχεται νίπτει τας χείρας της.

 

Ήρθε η ανάπτυξη αλλά για τις εισπρακτικές. Προσλαμβάνουν κόσμο και ετοιμάζονται για να φάνε καλά μετά την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας στις 30 Απρίλη.

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ήρθε η ανάπτυξη αλλά για τις εισπρακτικές. Προσλαμβάνουν κόσμο και ετοιμάζονται για να φάνε καλά μετά την άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας στις 30 Απρίλη.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s