Πολυτελή τουρκικά αυτοκίνητα πάρκαραν πάνω σε υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο κι έμειναν χωρίς πινακίδες

Οκτώ πολυτελή αυτοκίνητα με τουρκικές πινακίδες ήταν προκλητικά παρκαρισμένα και μάλιστα επάνω στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο της παραλιακής στην Αλεξανδρούπολη, από την πλευρά της θάλασσας όπου υπάρχουν πινακίδες ότι απαγορεύεται η στάθμευση.

Την στιγμή που μόνο από την άλλη πλευρά επιτρέπεται το παρκάρισμα και ενώ προφανώς οι οδηγοί τους, Τούρκοι που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για διασκέδαση, ενώ είδαν πως κανένας άλλος δεν έχει παρκάρει στην συγκεκριμένη πλευρά, τα παράτησαν πάνω στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο, προκαλώντας πιθανόν και καταστροφές στα έργα και έφυγαν.

Συγχαρητήρια στην Τροχαία που διαπίστωσε τις παραβάσεις και άνδρες της πήγαν και αφαίρεσαν όλες τις πινακίδες. Χωρίς καμιά διάκριση.

Γιατί είναι καλοδεχούμενοι οι Τούρκοι επισκέπτες στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, αλλά αυτοί οι κακομαθημένοι ιδιοκτήτες τους που πάρκαραν με αυτό τον τρόπο, έτσι κάνουν και στην πατρίδα τους; Εκεί… πέφτει βούρδουλας Ερντογάν και γενικότερα πειθαρχούν στους νόμους. Όχι εδώ να συμπεριφέρονται ασύδοτα.

evros-news

2 σκέψεις σχετικά με το “Πολυτελή τουρκικά αυτοκίνητα πάρκαραν πάνω σε υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο κι έμειναν χωρίς πινακίδες”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s