Παιδιά, ενοποιήστε τα ταμεία! Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

Η ύπαρξη δεξιάς κυβέρνησης με εκσυγχρονιστικό πρόσημο, αποδεικνύεται μία ωρολογιακή βόμβα. Διότι ως γνωστόν στις δεξιές κυβερνήσεις ο ένας έθαβε τον άλλον, ενώ επί εκσυγχρονισμού επικρατούσε απόλυτη σιωπή. Ακουγόταν μόνο οι μασέλες που ανοιγόκλειναν.

Έτσι λοιπόν και τώρα, αντί να συνεννοηθούν τα παλικάρια και να κάνουν κοινό ταμείο για να μην τσακώνονται, έχουν στήσει δύο παράγκες. Που το μεγάλο ταμείο αγνοούσε την ύπαρξη του μικρότερου. Για κακή τύχη του μικρού ταμείου, ένας πελάτης για τον οποίον το μεγάλο ταμείο γνώριζε πως είχε πρόβλημα, τον προσέγγισε με σκοπό να τον εξυπηρετήσει. Έλα όμως που αυτός είχε αφήσει τον οβολό του στο μικρό ταμείο, που όμως ήταν και το εκτελεστικό.

Ποιος είδε τον μεγάλο ταμία και δεν τον φοβήθηκε! Μόλις κατάλαβε ότι είχε στηθεί μικρό ταμείο κάτω από τη μύτη του – βρε τους αχάριστους – έγινε έξω φρενών. Και έβαλε επιτόπου τα παπαγαλάκια να κάνουν δυσμενή αφιερώματα κατά του μικρού ταμείου, τον ταμεία του οποίου όμως ο ίδιος είχε διορίσει! Άργησε όμως ο μεγάλος ταμίας να το καταλάβει. Και είναι αδικαιολόγητο. Άλλωστε ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το γοργόν και χάριν έχει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s