Το Όνειδος της πατρίδας έχει το θράσος να ομιλεί!

Χρόνους πολλούς μετά την Αμαρτία που την είπανε Αρετή μέσα στις εκκλησίες και την ευλόγησαν. (Ελύτης).

Αποτροπιασμό προκαλεί η εμφάνιση του Σημίτη, του μειοδότη του Ελσίνκι, της Μαδρίτης και των Ιμίων, του προδότη του Οτσαλάν, με την οποία επιχειρεί να συκοφάντηση τον Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά!

Ποιος; Ο άνθρωπος που αποδείχτηκε ότι δέχτηκε στο ταμείο του μαύρο χρήμα από την Siemens, το οποίο ελεγχόταν απόλυτα από το τουρκικό βαθύ κράτος, καθότι ο εμπνευστής του μαύρου χρήματος ήταν ο αντιπρόεδρος της Siemens εκείνη την εποχή, Ντεμιρέν, συγγενής του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ και πεθερός του Χριστοφοράκου.

Κοινώς, όσοι πολιτικοί ενεπλάκησαν με το σκάνδαλο της Siemens, είχαν γίνει όργανα του τουρκικού Βαθέως κράτους. Γεγονός που αποδεικνύεται από την σπουδή που είχαν δείξει οι τότε διεφθαρμένοι της κυβέρνησης Σημίτη για να περάσει η περιβόητη νέα δομή του ΝΑΤΟ, που αναγνώρισε κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο!

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη – βόμβα του πρώην υπουργού εξωτερικών της Κύπρου, που αποκαλύπτει ότι ο Κώστας Σημίτης παρενέβη και εμπόδισε την συμφωνία της Κύπρου με την Αίγυπτο για οριοθέτηση ΑΟΖ.

Δεν υπάρχουν λόγια πλέον για τον φύλαρχο της διαφθοράς, τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον αρχιτέκτονα της εθνικής μειοδοσίας απέναντι στην Τουρκία. Το ότι βρίσκονται φυλλάδες και τον προβάλλουν, φυλλάδες με πολύ σκοτεινό παρελθόν και παρόν, αυτό τα λέει όλα. Και κυρίως αποκαλύπτει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εκ των έσω. Και αυτός ο κίνδυνος πρέπει επιτέλους να συνθλίβει.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s