Το παρακράτος επιτέθηκε στην Δημοκρατία, με μορφή κουκούλας

Υπάρχει μία πιθανότητα αυτοί που έκαναν την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Δημοκρατία νωρίτερα σήμερα, να ήταν απλά ανεγκέφαλοι. Αυτή όμως είναι μία πολύ μικρή πιθανότητα, διότι όταν μία εφημερίδα συγκρούεται με το παρακράτος, με εγκληματικές οργανώσεις, με δολοφόνους και κτήνη, που βάζουν στο στόχαστρο τους όλη την κοινωνία, τότε πρέπει να είσαι εξωφρενικά ηλίθιος να πάρεις το μέρος τους παίζοντας το παιχνίδι των εγκληματιών.

Όποια λοιπόν και αν είναι η ιδεολογική τοποθέτηση ενός ακτιβιστή, τα συμφέροντα που βάζει απέναντι της η εφημερίδα Δημοκρατία, είναι συμφέροντα που βλάπτουν κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Όταν λοιπόν η κοινωνία καταφέρει και διαλύσει αυτά τα βρώμικα συμφέροντα, τότε να κάνουμε και ιδεολογική αντιπαράθεση, να πετάξουμε και φεϊγβολάν. Μέχρι τότε όμως, είμαστε όλοι Δημοκρατία. Και όποιος δεν είναι με τη δημοκρατία, είναι εχθρός της κοινωνίας.

2 σκέψεις σχετικά με το “Το παρακράτος επιτέθηκε στην Δημοκρατία, με μορφή κουκούλας”

  1. εδώ πάνε και βάφουν τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη… άκουσον άκουσον…και δεν τρέχει τιποτα, βγαίνει ένας κωμικός πολιτικαντης και μας λεει παραδίνομαι.για να γράψουν μια στιγμήν του… τα ΜΜΕ και να την παίζουν,..μέσα στην βουλη… αλλά δεν του κόβουν την προστασία και τότε ΝΑΙ να τον δεχτούμε… εδώ υπαρχει προεδρος κομματος μέσα στην βουλη που εχει δηλώσει ότι,
    όλοι μας δλδ όλοι τους, (εμεις δεν εχουμε σχέσει με μπάσταρδους), που το λεει κιολας μόνος του,
    ότι ειναι Αφρικανός και μπάσταρδος και όμως, όλα αυτα σκέρτσα σιτίζονται επειδή η πολιτικη νοημοσυνη, μιας μερίδας της κοινωνίας εχει πιάσει πάτο….
    εδώ εχουμε ακόμη βλέπε κατάντια κοινωνικής μερίδας, σημερα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ αντί οι μισοί ευρισκόμενοι εκει πολιτικάντηδες να ειναι φυλακή… σημερα κυβερνουν ξανά …!!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s