Περάστε κόσμε. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, μοιράζει τζάμπα στους βουλευτές ο Μητσοτάκης.

Κατάλαβες τωρα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για όσους έχουν πραγματικά ανάγκη το κοινωνικό μερισμα; Για να μπορούν να κυκλοφορουν μέσα στη χλιδα οι βουλευτές του Μητσοτακη και οι υπόλοιποι ασφαλώς που θα δεχτούν χωρίς ντροπή να παραλάβουν δωρεάν αυτοκίνητο από το κράτος.

Ήδη από την Πέμπτη έκαναν την εμφάνισή τους στο γκαράζ της Βουλής τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία είχαν στη διάθεσή τους για το πρώτο test drive περισσότεροι από 50 βουλευτές όπου μέσω τριών αντιπροσωπειών ενημερώθηκαν για τις δυνατότητές τους, τη φόρτισή τους κ.α.

Σημειώνεται ότι στα άμεσα σχέδια είναι να εγκατασταθεί και ταχυφορτιστής στα γκαράζ της Βουλής, ενώ τα πρώτα ηλεκτρικά θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο.

Στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης, αλλά προς το παρόν η χώρα μας παραμένει ουραγός στην προώθηση των ηλεκτρικών οχημάτων με πιο άμεσο πρόβλημα το ελλιπές δίκτυο ταχυφορτιστών.

Μόνο στην Αττική το δίκτυο ταχυφορτιστών δεν ξεπερνά τα 50-60 σημεία.

Και αν σήμερα, οι βουλευτές ετοιμάζονται να μπουν στην… πρίζα, για πολλές δεκαετίες τα βουλευτικά αυτοκίνητα ήταν πάντα μια πονεμένη ιστορία πολλών… κυβικών που κόστιζε και κοστίζει στη χώρα μας αρκετά εκατομμύρια ευρώ (το 2020 ο προϋπολογισμός για τη μίσθωσή τους, μέσω leasing, θα ανέβει από τα 2,6 εκατ. ευρώ στα 3 εκατ. ευρώ).

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Περάστε κόσμε. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας, μοιράζει τζάμπα στους βουλευτές ο Μητσοτάκης.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s