Δεν έχουν το Θεό τους. Μετά τα Χριστούγεννα θα δοθεί το κοινωνικό μερισμα.

Δεν έχουν το Θεό τους. Μετά τα Χριστούγεννα θα δοθεί το κοινωνικό μερισμα.Εκεί που έλεγαν ότι η εφορία φέτος θα αποφασίσει αυτόματα ποιος θα το πάρει, ξαφνικά ο Σταϊκούρας δηλώνει  ότι θα ανοίξει η εφαρμογή στις 17 του μήνα γιατί χρειάζεται αριθμός IBAN λες και για τους περισσότερους δεν υπάρχει δηλωμένος από πέρυσι.

Η είδηση όμως είναι στο ότι η εφαρμογή θα κλείσει στις 26 του μηνός ώστε να καταφέρουν να δοθεί το μερισμα πριν τις 31 Δεκέμβρη.

Δειτε εδώ αναλυτικά ολο τον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δεν έχουν το Θεό τους. Μετά τα Χριστούγεννα θα δοθεί το κοινωνικό μερισμα.”

  1. ειπαμε ΝΔ σημαίνει ως προς την πλειοψηφία της κοινωνίας και όχι μιας ομάδας μειοψηφίας, η οποία ελέω ανοητων… που νομιζόμουν ότι αν δεν πάνε στις κάλπες τιμωρούν τα πολιτικα καρκινωματα…. ορίστε τι κατάφεραν, επιστροφή της πολιτικης εγκληματικής συμμορίας ΝΔ
    (υπευθυνη χρεοκοπίας της Ελλαδος, οικονομικα, κοινωνικά, πολιτικα),
    στην εξουσία με την γνωστή της αναλγησία, προχειρότητα, βλακεια… ασχετοσύνη, ειναι το αποτελεσμα μιας μειοψηφίας περίπου 19%., που αποφασίζουν για εσενα χωρίς εσενα κορόιδο… οπότε στις ερχομενες εκλογες κανονισε ξανά το ίδιο θλιβερό σου εργο, και παίξε την αποχή τάχα οτι τιμωρείς… το σύστημα με την αποχή, αλλά τελικα σε μετατρέπει σε κομπάρσο του, και κάτι άλλο … δείτε και την Αθήνα Χριστουγεννιατικα, αυτό το πράγμα… ποιος εκανε αρχή;;; εσυ ηλίθιε !!! που παριστανεις τον μέγα και τρανό… τον επαναστάτη… αντί συστημικο, ηλίθιε δες τα έργα σου !!!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s