Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το τουρκικό τζαμί στο Cambridge.

Η συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατικών ενεργειών στην καρδιά της Ευρώπης από ισλαμιστές δολοφόνους, δεν έγινε ούτε από πρόσφυγες, ούτε από μετανάστες. Έγινε από υπηκόους των ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίοι είχαν προσηλυτιστεί σε τζάμια που λειτουργούσαν υπό τουρκική ή σαουδαραβική επίβλεψη. Γέννημα-θρέμμα ντόπιοι οι δολοφόνοι δηλαδή, όμως δηλητηριάστηκαν από την ισλαμοφασιστική προπαγάνδα που σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι εκπορεύεται από το τουρκικό βαθύ κράτος.

Η ελεεινή απόφαση για άνοιγμα ισλαμικού τεμένους στο Cambridge με εγκαίνια από τον ισλαμοφασίστα Ερντογάν, ισοδυναμεί με έγκλημα. Ανεπίτρεπτο έγκλημα που φυσικά εχει κίνητρο το τουρκικό χρήμα.

Όταν ένας τύπος επαίρεται ότι ο στρατός του είναι «στρατός του Ισλάμ», χαρακτηρισμός που υιοθετείται με ενθουσιασμό από τους ισλαμιστές τρομοκράτες παγκοσμίως και εσύ του επιτρέπεις να εγκαινιάζει τζαμί στην καρδιά της Ευρώπης, τότε το εν λόγω τέμενος δεν έχει καμμιά σχέση με το «μετριοπαθές» Ισλάμ και επιπλέον είσαι απολύτως υπόλογος για ό,τι επακολουθήσει.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το τουρκικό τζαμί στο Cambridge.”

  1. Πάντα έλεγα ότι οι Ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας, έπρεπε να έχουν σύνορα με τη τουρκιά -όχι για πολύ, αλλά- για καμμιά 10αριά χρόνια… Να δουν τη γλύκα!
    Sorry, αλλά δεν λυπάμαι κανέναν (ιδίως τους Εγγλέζους)…

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s