Ο ανεκδιήγητος Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ, ενοχλήθηκε από τον έντιμο Αναστάσιο Μύτογλου.

Ο εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ, έχει γερό στομάχι. Δεν τον έχουν ενοχλήσει τόσοι και τόσοι. Άσχετοι, υπόδικοι, αγράμματοι, τεμπελχανάδες, τρωκτικά της υγείας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τον έκαναν να χάσει τον ύπνο του. Τι και αν ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει δισεκατομμύρια από το αίμα και τον ιδρώτα του για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας. Και όμως, ο Γιαννακός ενοχλήθηκε από τον διορισμό του έντιμου Αναστάσιου Μύτογλου με καταγωγή από το Κερατσίνι, γέννημα θρέμμα, δηλαδή, της Β’ Πειραιώς, ως αναπληρωτής διοικητής στο δημόσιο νοσοκομείο Νίκαιας.

Φτάνουν μάλιστα να του καταλογίζουν το γεγονός ότι είχε δουλέψει κάποτε και οδηγός ταξί για να βγάλει τα προς το ζην! Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο για τα πράσινα ασπόνδυλα που είχαν μάθει να αράζουν και να βρέχει χρήμα. Δημόσιο χρήμα φυσικά.

Ας ασχοληθεί ο κύριος εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ μετά πραγματικά σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, με τα καθάρματα που τόσα χρόνια έκλεβαν τα φάρμακα των καρκινοπαθών μέσα από τις φλέβες τους, και ας αφήσουν έντιμους νέους όπως ο Μύτογλου να κάνουν τη δουλειά τους. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα την κάνουν τη δουλειά τους και σωστά. Εκτός εάν αυτό είναι που πραγματικά τους φοβίζει.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s